Valla ultrason iyiyse öğrenirsin ben 13+3 de öğrendim
Doktor kendisi bakmadi ultrason 1 e git detaylica genel muane olucaksin dedi ense kalinligi vs bakilacak dedi 1.30 da girecegim iste
Ya haber ver
@Rojda bebekler biri sağda biri solda olunca ne oluyor canım ,
Tatlı yersen erkek derler ben bol bol tatlı yedim ayaklarım üşüdü asla midem bulanmadi bebeğim kız ah bu hurafeler işte
Erkek bebeğim var ayaklarım hep yandı. Beni hep sıcak bastı. İlk 5 ay mide bulantısından bitap düşmüştüm hatta 4 kilo verdim sonradan kilo aldım.
Tekli gebelikten bahsettim canım bak o tezde çürüdü değişiyormuş seninkide biri kız biri erkek diyelim
valla bizim sülalede bu tuttu tabi herkeste tutmuyormuş
Yapma ya şansa bak ee çikolata falan yeseydin gerçeği onda da ölçü almak çok zor oluyo
Sekerle meyvesuyu icmistim aslinda ama devlet pk solemiyor gibi gosterirse soylerim dedi aha gostermio dedi
Bence erkek seninki yani kese öyle duruyor
Şey bu girduginiz detayli ultrasonmu devlettemi baktilar
Ikili tarama canim
Insallah ya hayirlisi
Canım net sonuç doktor sonucu ben sürekli tatlı yedim ayaklarım hep buz gibiydi mide bulantım da olmadı ama kızım oluyor Allah nasip ederse
Benim de bulantilarim çok olmadi , surekli üşüyorum ayaklarim hep buz gibi , simdiye kadar hep sag tarafimda hissediyordum artik sol tarafimda daha cok hissediyorum , ilk zamanlar ultrasonda heo sag tarafimdan bakildigi zaman göründü bebek tabi buyudukce dolasiyor . Henuz cinsiyeti bilmiyorum ama ben de merak ediyorum hayirlisi bakalim
Ilk zamanlar hep ekşi seyler canim cekti simdi genel olarak canim bir sey cekmiyor ama tatli da yiyorum ekşi de yiyorum suan
Erkek bebek ayaklarım çok üşüyor ondan mı
Benim solda erkek ama
Benim de aynısı oldu