Erkek kız belirtileri farklı mı

Ay evet bende öyleydim kızımda gece gündüz hiç olmadık şeylere ağlardım eşim bıkmıştı artık :joy::joy::joy:

Ayyyy cok ilgincccc :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

Olabili canım , her gebelik aynı olmuyor :blossom:

Canım banada bi tahmin lütfen yA :face_holding_back_tears:

Tabi ultrason fotona bakabilir miyim :blush:

Yaaa doktorda bacagi kpali ama cikinti yok dedi nasip gonlumden erkek geciodu Rabbim hayirlisini versin

1 Beğeni

Bence alakasi yok ilk kizimda bulanti yoktu ikinci bebegimde doguma kadar kustum ve inanilmsz yaz ayinda bile elim ayagim buz kesti kat kat giyerim o da kiz

Bana da tahminde bulunur musun cinsiyet belli ama merak ettim

1 Beğeni

Cinsiyeti erkek mi :joy:

Boyle bulunuomus aslinda

Bu usg 6 haftalik henuz sanirim yeni ultrason fotosu varmi

Nub olayından hiç anlamıyorum ki :joy:

Bende cizdim erkek gibi geldi ustte cikinti nub olabilir die ama baska biryerde net kiz bu diyenler olmus doktorda kiza benzetti gbi

Nub öğrensek köşeyi döneriz :joy:

Boyle cizdim ben aslinda ozele gitsem hemen ogrenirim de 3 hafta bekleyim diorum

Bukadar merak ediyorsun bende özele git @anon73068364 nın yorumları da çıkıyor bence benimki ilk doktor kız demesine rağmen bana bekle bu erkek dedi gerçekten erkekmiş doktor yanıldım dedi erkek bu başka tecrübeli doktor a gittim evet net dedi sen bi onada sor :grinning:

2 Beğeni

Bana kiz bebek dedi dünya bakalim bekliyecegim ilk degil ya o kadar cok merak etmiyorum aslinda iki kizim var gonlum erkek isterdi ama sanki erkek olsa doktor solerdi bacagi kapali cikinti yok gibi dedi hayirlisi bakalim

1 Beğeni

Kaç haftalık oldun belli olmuyor işte bazen hayırlısı olsun önemli olan o :pray:t3::hugs:

1 Beğeni

13 14e giricegim

Ben biliyosun 3 hafta beklememek için başka hastaneye gittim :joy::joy:

1 Beğeni