Erkek Bebek İsmi💙

Hayırlısıyla Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz bebişlerimizi :smiling_face:

1 Beğeni

Amiin İNŞALLAH :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 Beğeni

Kuzenimin ismi Evren feza . Aynı yastayiz ben de hep çok begenmisimdir ismini

1 Beğeni

oğlum olursa Miraç Efe kızım olursa İkra Nur koymayı düşünüyorum

@anon11793039 isim konusunda karar verdinizmi daha doğrusu isim bula bildinizmi :smiley:?

Bizde Asil ismini seçtik

Mehmet Asaf 🩵

23 hafta oğlum olacak adını babası DAĞHAN istiyor kızlar bende KARAN istiyorum

19 haftalık erkek bebişim olacak AyBars koyucaz inşallah​:smiling_face_with_three_hearts:

Asil Pars olacak inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Atilla nasıl? Eşim ağır bir isim olsun diyor çocuğun adını en son direk pipili erkek koyacağım :joy::joy:

Giray koyacağım

Benim oğlum olacak 8 yıldır bebek bekliyorum çok şükür rabbim nasıp etti 8 yıldır Umut Esad ismini düşünüyorduk Umut Esad koyacağız

1 Beğeni

Cinsiyet henüz belli değil ama Kızım Ela olacak ( çok sevdiğim 4 sene büyüttüğüm öğrencimin ismi) oğlum olursa eşimle ortak fikrimiz Ahmet Zeyd yada Mahir zeyd henüz karar veremedik​:smiling_face_with_three_hearts: hepsi sağlıcakla gelsin inşallah :nazar_amulet:

1 Beğeni

Hayırlı olsun,ben daha yakın arkadaşımla bu konuyu paylaşmadım kendiside anaokulu öğretmeni yaklaşık 15 yıldır. Isimlerin karakterlerle alakası varmı sizce :blush: Ela ismini ben de düşünüyorum sade kısa,ve elalar hep güzel narin çocuklar oluyor gördüğüm kadarıyla Var mı bir fikriniz ? Isim analizlerine de bakıyorum bir yandan

1 Beğeni

Kesinlikle çocukların isimlerini taşıdığına inanıyorum :smiling_face_with_three_hearts: Mesela Mert isimleri çok tatlı olur ana henüz sakin bir Mert Görmedim 11 yıldır öğretmenim :slight_smile: Ela isimleri hep narin , naif ve kibar olurlar :heart: aynı şekilde Asel, Eylül, isimleri gibi :slight_smile: Bu yıl da Ela diye 2 öğrencim var ikis de aynı asillikte :heart:

1 Beğeni

Metehan :teddy_bear::nazar_amulet:🩷🩷

Çınar Alp olacak nasipse :four_leaf_clover::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Yağız Çınar koyduk bizde :blue_heart:

1 Beğeni