Erkek Bebek İsmi💙

Erkek olsaydi Feza ismini düşünmüştük biz

1 Beğeni

MAŞALLAH zaman çabucak geçiyor :smiling_face: Farklı bı isim olmuş çevremde hiç duymadım ama eski bı dizide oyuncu bı kızın ismiydi unisex mıymış anlamı nedir acaba :thinking:

1 Beğeni

Evet mert ismini bende severim sade hoş :innocent::blue_heart:

1 Beğeni

Anlamı nedir

Gökyüzü ucu bucağı olmayan Uzay anlamlarında geliyor

2 Beğeni

@anon11793039 valla anlam olarak değil de bizim bebeğimiz çok zor oldu hatta olmuyordu her türlü şeye umut bağlamıştık tüp bebeğe bile bu sebeple eşim hep umut doğacak bir gün dediği için UMUT, bende daha hamile olduğumu bile bilmeden bir anda namaz kılarken birgün oğlum olursa adını Çınar koyucam dediğim için (ki aklımda hiç yoktu muhabbetti bile) UMUT ÇINAR koyucaz.

4 Beğeni

@anon11793039 zaten feza derken anlamıda belli oluyor :smiley:

1 Beğeni

Cok guzel dusunmussunuz. Bende her seye ozel koyulan isimleri cok seviyorum isim ne manada olursa olsun.

Mesela biri karısına hayatım diyor ismimi kızı olunca hayat koyuyor :heart_eyes:

Bende kizim olursa nefes koyalimmi dedim eşime.bana hep nefesim diyor diye. Koyariz demişti. Ama oglumuz oldu şükür Allah kısmet ederse bidahakine artik :pray::hugs:

Sizinde bu şekilde umut koymaniz cok guzel :heart_eyes: Guzel isim.

2 Beğeni

Beğenmenize sevindim @Sevane18 bizimde kızımız olsaydı Asel Hüma koyacaktık ama olmadı.

2 Beğeni

İkiside çok güzel bende evlendiğimiz ilk sıra oğlumuz olursa umut olsa nasıl olur acaba diyordum hamile değilken bizim umudumuz olur diyordum sonra sonra insanın fikri degisiyor bakalım hayırlısı ben öyle sonradan çıkan anlamı saçma gelen söylenişi yabancı gibi tuhaf isimleri pek sevmiyorum ya o yüzden bu tarz isimler bana daha samimi geliyor​:innocent::white_heart:

1 Beğeni

Mehmet alp

1 Beğeni

@Duygu1 hoşgeldin :two_hearts: güzel bi isim gerçekten

2 Beğeni

Öyle unisexmiş. İnternette erkekler için diyor ama markette bir adam, karısına ‘gunay hadi cabuk gel’ diye baĝırıyordu. Bu ismi bile zor bulduk :rofl::rofl:

2 Beğeni

Merhaba @Duygu1 hoşgeldiniz :bouquet:

Teşekkürler

Başta bende Umut ismine karşıydım kayınpederin ismi ümit ama herkes ona umut diyor sanki onun ismini koymuşuum gibi olacak diye ama eşimi kırmamak için öyle olsun dedim bnde

1 Beğeni

Evet bende bayan olarak duydum ama güzel isim farklı :joy::blue_heart:

Öyle miii siz nerelisiniz? :smiling_face:

1 Beğeni

Yozgat, ankadara doğdum 7 yaşına kadar orda büyüdüm sonra Yozgat’a geldik şimdi evliyim ve ilk göz ağrımızı sabırsızlıkla bekliyoruz :heart_eyes::blue_heart:

1 Beğeni

@Duygu1 merhaba hoş geldin :bouquet:

1 Beğeni