Oğluşu olacak anneler ne isim koyucaksınız veya cinsiyeti belli olmayanlar ,kız anneleri şunu düşünüyorum veya düşünmüştüm diyenler fikir verir misiniz acaba (anlamlarıyla beraber söylerseniz daha iyi olur )
Ben emre can ismini çok seviyorum çok güzel vi isim
Daha bebis ortada yokken ismi belliydi hamile kalincada hiç kiz ismi dusunmedik oğlusum olacak nasipse CİHANGİR ismini koyacaz dünyayi savaşıp ele gecirebilen kuvvetli direncli kisi demek
Kızınızın ismi nedir
Erkek olsa Ömer ismini düşünüyorduk çok seviyoruz bu ismi :))
Adıyla yaşasın çok güzelmiş
Benimde aklıma Ömer geliyor ama başka isim bulursam diye araştırmadayim çok kararsız biriyim de
Kızım yok 2. Ye nasip olur İNŞALLAH oda kız anneleri demek istedim hani erkek olsaydı şunu koycaktik diyen varsa onlar da fikir versin diye
Emre kaynımın ismi can da eşimin ikinci ismi
Ben doruk efe düşünüyorum
Yiğit ismini çok seviyorum ben Eşim sivaslı olduğu için belki de Yiğidoo
Ben oglum oldugunu ogrenince. (Mert )diye dusunmusdum bir ara. Azərbaycanda kullanışı ağırdı biraz mərd diye okunuyordu ,diye koymadık. Ama mert ismimi beyenmiştim (Ozgur) de koymak istemişdim bir ara. Ama sonunda ogluşuma isim bulduk (Cesur) ismimi. Rabbim evlatlarım izin omrunu uzun etsin inşallah @anon11793039 inşallah yardimci olur bu adlar.
İsim onrisinde bulunursam. Özgür
Mert
Caner
Can
Cem
Ali
Güney
Demir
Yağız
Yağız ali
Biz Ömer koyduk
Kizimim adi DURU saf berrak temiz bulanikligi olmayan demek
Evet güzel ama soy adımızla uyumunu sevmiyorum yoksa güzel isim eşinizin memleketiyle de yakınız
Çok güzeller teşekkür ederim düşünücem
Adıyla yaşasın minik prens güzel isim
Bizim de isim bulmamız çok uzun sürmüştü. Doğuma bir ay kala Günay demeye karar verdik. Şimdi 24 günlük
Ben mert ismini cok severim oglumada dusunuyorum ama daha belli degil bakalim