Erkek Bebek İsmi💙

Oğluşu olacak anneler ne isim koyucaksınız veya cinsiyeti belli olmayanlar ,kız anneleri şunu düşünüyorum veya düşünmüştüm diyenler fikir verir misiniz acaba :smiling_face: :innocent::blue_heart: (anlamlarıyla beraber söylerseniz daha iyi olur :smiling_face:)

5 Beğeni

Ben emre can ismini çok seviyorum çok güzel vi isim

2 Beğeni

Daha bebis ortada yokken ismi belliydi hamile kalincada hiç kiz ismi dusunmedik :smiling_face::smiling_face: oğlusum olacak nasipse CİHANGİR ismini koyacaz :heart: dünyayi savaşıp ele gecirebilen kuvvetli direncli kisi demek :smiling_face::smiling_face:

6 Beğeni

Kızınızın ismi nedir :slight_smile:

1 Beğeni

Erkek olsa Ömer ismini düşünüyorduk çok seviyoruz bu ismi :))

1 Beğeni

Adıyla yaşasın çok güzelmiş :smiling_face:

1 Beğeni

Benimde aklıma Ömer geliyor ama başka isim bulursam diye araştırmadayim çok kararsız biriyim de :smile:

Kızım yok 2. Ye nasip olur İNŞALLAH oda :joy: kız anneleri demek istedim hani erkek olsaydı şunu koycaktik diyen varsa onlar da fikir versin diye :innocent:

Emre kaynımın ismi can da eşimin ikinci ismi :joy:

1 Beğeni

Ben doruk efe düşünüyorum :blue_heart:

3 Beğeni

Yiğit ismini çok seviyorum ben Eşim sivaslı olduğu için belki de :sweat_smile: Yiğidoo​:smile:

2 Beğeni

Ben oglum oldugunu ogrenince. (Mert )diye dusunmusdum bir ara. Azərbaycanda kullanışı ağırdı biraz mərd diye okunuyordu ,diye koymadık. Ama mert ismimi beyenmiştim :heart_eyes: (Ozgur) de koymak istemişdim bir ara. Ama sonunda ogluşuma isim bulduk (Cesur) ismimi. Rabbim evlatlarım izin omrunu uzun etsin inşallah :pray::heart: @anon11793039 inşallah yardimci olur bu adlar.

İsim onrisinde bulunursam. Özgür

Mert

Caner

Can

Cem

Ali

Güney

Demir

Yağız

Yağız ali

3 Beğeni

Biz Ömer koyduk :blush:

2 Beğeni

Kizimim adi DURU saf berrak temiz bulanikligi olmayan demek :smiling_face::smiling_face:

3 Beğeni

Evet güzel ama soy adımızla uyumunu sevmiyorum :joy: yoksa güzel isim eşinizin memleketiyle de yakınız :joy:

Çok güzeller teşekkür ederim düşünücem :smiling_face::cherry_blossom:

1 Beğeni

Adıyla yaşasın minik prens güzel isim :innocent::blue_heart:

1 Beğeni

Bizim de isim bulmamız çok uzun sürmüştü. Doğuma bir ay kala Günay demeye karar verdik. Şimdi 24 günlük :star_struck::heart::nazar_amulet:

4 Beğeni

Ben mert ismini cok severim oglumada dusunuyorum ama daha belli degil bakalim :slight_smile:

3 Beğeni