İki düşünğrsenşz aziz uras güzel olur gibi
Barlas da güzel Uraz da
Bende Kuzey Uras koyucam Uras ismi çok hoş geliyo
Uras güzel bence
Ben hiçbirini beğenmedim nedense
Tercih meselesi tatlım varsa çok iyi dediğin isim önerin söyleyebilirsin
Evet eşimde Aren demişti bakalım artık
Ben erkek olursa barış koyarım demiştim sizde koyabilirsiniz
Yok ya oda çok klişe kaldı
Tatlım sizde farklı şeyler arıyorsunuz aaa en iyi yol bildiğin yol
2023 2024 doğumlu bebekler okula başladığında tüm sınıfın isimleri aynı olacak sanırım Uras güzel bence ama çok popüler, kimin oğlu olduysa adı ya Uras ya Aren, yanına ayırt edici başka bir isim daha ekleyin derim
Uras çokta areni pek duymadım genelde Asaf ege vs isimi çok duyuyorum. 2. İsimde sıkıntı ya uzun uzun sevmiyorum
Erkek olsaydı Barlas Atilla koyacaktik. Ama kızımız oldu. Ben Barlas ismini çok seviyorum.
Bende çok sevmiştim ama eşim ve cevremdekiler hiç begenmedi.
Anlamida çok güzel
Cevredekiler hicbiseyi beğenmiyor zaten kimseyi takmamak lazimm. Kızımıza da Umay koyduk kimse beğenmedi önemli değil biz begendik.
Umay bencede güzel. Yani cevreden ziyade eşimde beğensin istiyorum ama o kadar zorki anlaşmamız bu konuda o benimkileri net beğenmiyor ben onunkileri
Hayırlı olsun bebeğiniz.bence Umay çok güzel bir isimadiyla yaşasın. kızımız olsaydı bizde düşünüyorduk ancak erkek olduğunu öğrendik. Şuan isim arayisindayim.
Ben oğlumun ismini Aren koyucam nasipse abisinin ismi Eymen kardeşinin de Aren olsun dedi bu ismi çok seviyor 5 yaşında kardeşinin ismini koydu ben de çok sevdim bu ismi sağlıkla gelsin Rabbimden dileğim 🩵
Uras ya da Barlas kulaga cok hos geliyor.