Ayhan isminin yanına ne yakışır fikirlerinizi alayım annişlerrr
Elbette, Ayhan isminin yanına yakışacak bazı erkek isimleri önerileri:
- Emre
- Murat
- Kerem
- Can
- Baran
- Eren
- Alper
- Yavuz
- Arda
- Bora
Sevgili anneler, Yiğit isminin yanına yakışacak ikinci bir isim. yardımcı olur musunuz?
Merhaba, Yiğit Efe , Yiğit Can , Yiğit Ali olabilir
Yiğit Aras Yigit han
Yiğit Uras, Yiğit Efe
Erkek bebek için isim önerir misiniz?
Herkesin tarzi var esasen… ne seviyosun tarihi isimlermi/modern isimlermi… yoksa savasli barisli alpli malpli isimlermi dogaya ithaf edilmis toprakli iklimli seylermi,olmadi dini isimlermi tarzini de ona gore bakalim
Hahhaha farketmez ya anlami guzel kulağa hos gelsin yeter
Ben erkege tasli toprakli seyleri cok yakistiriyorum Toprak/Boran/Ömür/Çağlar/Volkan/Deniz/Ayaz koyma ama ayazlar cok soguk nevale oluyo benim bebe erkek olaydi ya toprak ya ömür düsünüyodum ama muhtemelen ömür olurdu bigun kızım olursada hayat koyardim
kız önce davrandi hümanir koydum bundan sora nasip olurda oglum olursa toprak olur herhal
Kızlar son haftalar a girmek üzereyim isim konusunda cok kararsızım Ayaz, arden poyraz arasında kaldım sizin öneriniz nedir?
Ayaz güzel isim
Ayaz ismi bi soğuk esti, eğer ismin anlamının sirayet edeceğine inanıyorsanız bikaç farklı seçenek daha ekleyebilirsinz. Poyraz da güzel ama anlam olarak biraz çoşkun sanki. Bizimde az kaldı topu eşime attım ama ortada bişi yok henüz. Hastanede karar verce galiba
Kamer nasil
Biz Asil koyacağız
Erkek olursa esim kürşad istiyor. Bende onu kirmayip Kürşad efe ,kursad ege o tarz seyler dusunuyom
Bizde çınar efe katacağız
Kürşad ege
Bende kararsızım Batıkan duydum farklı olarak ne begensem yaygınlaşıyor. Bı ara uraz istedim oda Alpaslan gibi yaygınlaştı
Batıkan ismi bildiğim sadece barış manço nun oğluydu denk gelmedim başka yerde zaten sende de yaygınlaşmaz merak etme
Barıs manconun ogullari = Batıkan Zorbey Manço, Doğukan Hazar Manço