Erkek bebek isim önerisi👶🏻

Gerçekten alışverişe de başlamıştık dinozorlu mavili grili tulumlar geldi hep arkadaşlarım, annem olsun, kız diyince bende dahil şok oldum, bide Çin takvimi vs. Onlarada baktım hep erkek gösteriyordu. Böyle benim gibi olanların mesajlarını okuyodum Allah Allah olurmu ya öyle diyip inanmıyordum başıma gelince inandım :joy::joy::sweat_smile:

Bi kızın mesajını okumuştum onada kız demişler doğana kadar hep kız biliyorduk dedi pipisi çok küçükmüş doktor görememiş şakacı bir oğlumuz oldu artık " Yazmıştı inanmamıştım ama benimde başıma gelince inandım :innocent::innocent:

Utrasyon fotosu verdiler pipisi çok beli ya olurmu acaba öyle bir sorun bizdede ama eşim kız hayaliyle yatıp kalkıyordu kıyamam mavi rengi görünce bi tık hayaleri suya düştü:rofl:

Doktora her gittiğimde kesin erkek demi demeye devam ediyorum en son bu şekilde göstermişti bak burada görünüyor diye erkektir ya lütfen ters köşe yapma (kız olmanı çok istesemde erkek hazırlığı yaptık annecim ) :sweat_smile:

İki isim koyupta sonradan tek bir ismi çağıranları anlamıyorum. Ne gerek var iki isime koy bitane güzel isim çağır işte. Benim oğlum oldu vallahi Giray koydum tek isim mis gibi şimdi tekrar hamileyim kız olursa Dora Erkek olursa Aykan koyacağım kısmetse nasipse ilk oğlum bana uydu kendi adım Miray oğlumm Giray . İkinciisi de baba karar verdi dora yada ayKan

Olurmu olur valla, Sağlıkla gelsin inşallah canım :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Hayırla gelsin inşallah, sağlıklı olsunda :innocent::innocent::palms_up_together::two_hearts:

1 Beğeni

Daha çok yolumuz var biliyorum ama ilk olunca farklı bir heycan hemen bişeyler yaptırmak istiyorum ama ortada isim yok kızlar ben ne koyucam ya bi süre daha sizi rahatsız edicem gibi bana yardımcı olurmusunz​:two_hearts:

Biz Alperen koymayı düşünüyoruz. Alperen ismi, Türkçe kökenli olup “kahraman, cesur, ermiş” anlamına gelmektedir. Bu isim, “alp” (kahraman, yiğit) ve “eren” (ermiş, bilge kişi) kelimelerinin birleşiminden oluşur. Alperen ismi, genellikle cesaret, kahramanlık, bilgelik ve maneviyat gibi olumlu çağrışımları olan bir isim olarak bilinir.

1 Beğeni

Alperen Çok güzel isim sağlıkla kucagınıza alırsınız insallah bizede fikir olur tşkr ederim

Biz Altay koyacağız bir hafta kaldı doğumuma benimde inşallah fikir olur belki size​:relieved_face:

Bende Alperen koyacağım :blush:

Oyy cok az kalmıs kazasız belasız kucağınıza alırsnz inşallah ismi de çok güzel​:heart_eyes::beating_heart:

Sağlıkla gelsn bebiş ism çok güzel ama işte benim beğendmi eşim beğenmiyor malesef

Allah razı olsun inşallah canım sende sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallah evet çok az kaldı valla tırsıyorum :grinning_face:

1 Beğeni

Merhaba bizde Hazar koyacağız nasipse oglumuzun ismini. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Adıyla büyüsün inşallah :two_hearts:

İlk mi :smiley:

Evet ilk :smiley::smiley:

Kazasız belasız inşallah benimde ilk :palms_up_together: