Erkek bebek isim önerisi👶🏻

1. Siraç 2. yankı 3. Mirza.4.kayran yani karar veremiyorum iki isim olacak ama hangisi siraç a uygun bilmiyorum siraç yankı mi siraç Mirza mi siraç Kayran mı kizlar oylama yapalım

Akif Tuğra olacak inşalllah

Karan Aslan çok yakışır :hatching_chick:

Merhaba arkadaslar isim onerisi alabilir miyim hepimize fikir olur ozellikle kendim icin erkek bebek isim onerisi istiyorum simdiden hepinize tesekkurler

Mrb benim ilk gebeliğim cinsiyeti öğrendim çok heyecanlıyım sizin yardmnza ihtiyacım var yoksa bu gidişle bebeğimin adı isimsiz diye kalacak hiç bir isim içime sığmıyor​:blush:ikili isimde olabilir

Öncelikle hayırlı olsun sağlikla gelsin bebiş benim iki oğlum var biri umut Can diğeri Yunus Emre ben Ahlas efe koymayi çok istemiştim olmamişti nasip artk

1 Beğeni

@Semacan56 merhaba benim oğlumun adı Kuzey :joy:

Merhaba bende 31+5 teyim. Kısmetse Barlas koyduk oğlumun adını

Tebrik ederim sağlıkla alın insallah kucağınıza:) Benim de inşallah oğlum olacak 36. Haftadayim, Cihangir koyacağız inşallah :slight_smile:

Hayırlı olsun canım bende oğlumun adını Yakup Asil koydum belki fikir olur

Çok teşekkür ederim isimleri çok güzel allah uzun ömürler versin umutcan çok güzel ama soyadmz can umutcan can olur :sweat_smile:

1 Beğeni

Adı gibi büyüsün görümcemde kuzey istyr ama benm istedğm olsun diyorum :rofl:

Allah uzun ömürler versn ismi çok güzel :white_heart:

1 Beğeni

Tşkr ederim sende kazasız belasız alırsın inşallah kucagına cihangir çok güzel aklımda olacak :beating_heart:

Sağlıkla alırsın inşallah kucagına barlasta çok güzel

1 Beğeni

Kaç haftalıksiniz, benimkide erkekdi 28. Haftaya kadar erkekti hep erkek denildi. şimdi 33.haftadayiz kız denildi artık kız ismi düşünüyoruz :blush::blush:

Ya 16 haftalığım içimden bir ses kıza dönecek gibi :rofl:

Ya ciddimisiniz detaylı ultrasonda da doğru görülmedi mi pipi nasıl yol oldu :smiling_face_with_three_hearts: benimde içimde hep kıza döner diyordu ama detaylı ultrason sonrası doktor artık alışverişini yapabilirsin kesin erkek dedi ama bak beni de şüpheye düşürdün ya kız olursa herşey erkek bebek için :sweat_smile:

Bende ondan korkuyorum erkek için alısverişe başladı bile bizimkiler ya :sweat_smile:

Ben detaylı ultrasonu çok geç girdim 24. Haftaya kadar randevu al demişti ama ben malesef randevu alıpta gidemedim çok yoğundu. 24.haftadan çok sonra bakıldı oda araya doktor girerek riskli gebelik durumu olabilir diye notla yazarak girdim normalde öyle durumum yok şükür :smiling_face::smiling_face: bakılsın diye not yazmıştı kendi doktorum çok iyi onun sayesinde girdik