- Siraç 2. yankı 3. Mirza.4.kayran yani karar veremiyorum iki isim olacak ama hangisi siraç a uygun bilmiyorum siraç yankı mi siraç Mirza mi siraç Kayran mı kizlar oylama yapalım
Akif Tuğra olacak inşalllah
Karan Aslan çok yakışır
Merhaba arkadaslar isim onerisi alabilir miyim hepimize fikir olur ozellikle kendim icin erkek bebek isim onerisi istiyorum simdiden hepinize tesekkurler
Mrb benim ilk gebeliğim cinsiyeti öğrendim çok heyecanlıyım sizin yardmnza ihtiyacım var yoksa bu gidişle bebeğimin adı isimsiz diye kalacak hiç bir isim içime sığmıyorikili isimde olabilir
Öncelikle hayırlı olsun sağlikla gelsin bebiş benim iki oğlum var biri umut Can diğeri Yunus Emre ben Ahlas efe koymayi çok istemiştim olmamişti nasip artk
@Semacan56 merhaba benim oğlumun adı Kuzey
Merhaba bende 31+5 teyim. Kısmetse Barlas koyduk oğlumun adını
Tebrik ederim sağlıkla alın insallah kucağınıza:)
Benim de inşallah oğlum olacak 36. Haftadayim, Cihangir koyacağız inşallah
Hayırlı olsun canım bende oğlumun adını Yakup Asil koydum belki fikir olur
Çok teşekkür ederim isimleri çok güzel allah uzun ömürler versin umutcan çok güzel ama soyadmz can umutcan can olur
Adı gibi büyüsün görümcemde kuzey istyr ama benm istedğm olsun diyorum
Allah uzun ömürler versn ismi çok güzel
Tşkr ederim sende kazasız belasız alırsın inşallah kucagına cihangir çok güzel aklımda olacak
Sağlıkla alırsın inşallah kucagına barlasta çok güzel
Kaç haftalıksiniz, benimkide erkekdi 28. Haftaya kadar erkekti hep erkek denildi. şimdi 33.haftadayiz kız denildi artık kız ismi düşünüyoruz
Ya 16 haftalığım içimden bir ses kıza dönecek gibi
Ya ciddimisiniz detaylı ultrasonda da doğru görülmedi mi pipi nasıl yol oldu benimde içimde hep kıza döner diyordu ama detaylı ultrason sonrası doktor artık alışverişini yapabilirsin kesin erkek dedi ama bak beni de şüpheye düşürdün ya kız olursa herşey erkek bebek için
Bende ondan korkuyorum erkek için alısverişe başladı bile bizimkiler ya
Ben detaylı ultrasonu çok geç girdim 24. Haftaya kadar randevu al demişti ama ben malesef randevu alıpta gidemedim çok yoğundu. 24.haftadan çok sonra bakıldı oda araya doktor girerek riskli gebelik durumu olabilir diye notla yazarak girdim normalde öyle durumum yok şükür bakılsın diye not yazmıştı kendi doktorum çok iyi onun sayesinde girdik