Erkek bebek isim önerisi

Doğuma 1.5 ay kaldı ve hala isim konusunda kararsız kaldık. Sizlerden de bir fikir almak istedim. Aren koymayı düşünüyoruz ama emin de olamadım :woman_shrugging:t2:

Sizn ay varmş bizim 2 günümüz kaldı daha hala kararsızız​:rofl:

4 Beğeni

Ahahaha ne zormuş isme karar vermek :joy:

1 Beğeni

Önceden de çoçuklarınız varsa daha zor ben öbür çoçukalrımınkimede uymasını istedigim için karar veremedim

Erkek Bebek de Yusuf ismini çok seviyorum fikir yanına birşeyler daha koyabilir siniz

1 Beğeni

İlk çocuk. O yüzden iyice kararsız kaldık. İlk başta Batuhan Aras düşündük. Birden Aren mi olsa dedik. İyice kararsız kaldık :joy:

Çok kısa degilmi aren ismi​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ömer Asaf koymayı düşünüyorum hatta eşim ismi degistirmesin diye hastane çıkışı tarak falan hep isimli sipariş verdim

1 Beğeni

Ben sekiz olsun diye bekledim çok şükür rabbim mucize Bir şekilde verdi Umut koyacaktıim çok şükür doğumda az kaldı çocuğumuzun olacağını kocamin aklına geldi Esat koyacak ismini

1 Beğeni

Batuhan ismi tek başına bile harika :heart_eyes::star_struck:

1 Beğeni

Esat suriyeli baskanin adi ya

3 Beğeni

Biz doğumdan sonraki gün koyduk​:smiling_face: Millet bizden meraklıydı hala adı yok mu diye sorup durdular. Eşimin sırasıydı dediklerini beğenmediğim için o vakte kaldı.

1 Beğeni

:rofl::rofl:bu ismi İlk kime söylesem bunu diyor güldürdun gece gece rabbimde seni güldürsün

1 Beğeni

Ama manası güzel bir isim

1 Beğeni

Batuhan Aras’tan sonra baya kısa geldi bana da