Benim oğlumun ismi Ömer ben bunu koyduğum için adını eşimde ben koyucam bunun adını diyor
Çok güzel bı öneri ve açıklayıcı olmuş bizde Kuzey ismini düşünüyoruz eşim daha çok istekli bende yanına aynı bu şekilde anlamlı bı isim istiyorum karar veremedim belki bana da yardımcı olursunuz
Sende Eymen koy Kuzey Eymen . Gayet güzel oldu bence. Son harf ünsüz olunca ünlü harfle başlayınca söylemesi daha güzel geliyor bence. Baktım da Aras,Uraz,Ali,Ege ve Efe isimleri de önerilmiş Kuzey isminin yanına.
Teşekkür ederim çok
@Merveft Ali Miraç Yusuf Asaf Yiğit Berat Emir
Berkay mert ve Muhammed ömür isimli üç oğlum var .. bu isimleri severim
Yusuf sacid koyacağız bakalım, sacid biraz eski ama secde eden anlamı var. isimleri ile yaşarlar inşallah
İsmini Alparslan koyucam Allahın izniyle
İlk oğlumun ismi Eymen ikicisinede Aren koyucaz nasipse sağlıkla gelsin zamanın da inşallah rabbime dua ediyorum
İkincisi erkek olursa eşim de ben de Kuzey koymak istiyoruz
Bence Rüzgarın yanına Taha ya da Benan olur ikisi de dini isim
Aslan Zeyd. Çok hoş
Bir tanıdığımn çocuğunun ismi Kartal Efe fikir olur belki
İkinci isim büyüdüklerinde bazı çocuklara zor geliyor iki isim söylenmesi genelde ikinci isim kullanılıyor hele birde soyisim uzunsa ilerde bebeğiniz büyüdüğünde ismini yazarken zorlanmasın diye düşünürüm ben tek isim koyma taraflıyım
Kızlar bebişlerinizin ismi ne? Benimle de paylaşınn
Benimki Muhammed Talha adıyla yaşasın inşallah
merhabalar bizimkinin adı Barış olacak Allah izin verirse
Hamza veya Aziz istiyorum ama bakalım babası ne koyacak. Doğunca vereyecek eşim ismini. Dinimize uygun isim olsun hepsi de olur. İlk oğluma da Yusuf koymuştu babası.
Alparslan
Ömer mere olavak allahın izniyle
Mete yani