Erkek bebişe hamile olan anneler hamileler bi bakar mısınız hamileliğiniz nasil geçiyordu erkek bebek hamileliği çok rahat oluyor diyorlar doğru mu
Canım bence bebekten bebeğe değişiyor ben erkek bebek annesiyim ve doğumuma az kaldı ama ilk dört ayim.cok zordu sürekli kustum ve sürekli yattım. Son ayımda da zorlandığım şeyler var ağrı yaşamak ellerimde his kaybı olması sürekli halsizlik gibi. Ama erkek bebek bekleyen arkadaşlarım var onlar öyle değiller.
Ben bu durumun birazda genetik olduğunu dusunuyorum, ben 4 aylık gebeyim erkek olacak inşallah, kusma vs gibi olumsuz şeyler yaşamadım,.bazen gebeliğimi unuttum, sadece çabuk yoruluyorum uykum geliyor dolayısı ile … belki çalıştığım için de olabilir … annem ve ablamında gebelikleri hep bu şekilde imiş
Bende aynıyım 8+5deyım ne çok bulantım oldu nede kusma yorgunluk halsizlik uyku hali oluyo bazen o kadar
Bende bulantı oluyo ama hafif geçiyo kiz bebeğe hamileler çok kötü oluyormuş benim çok rahat geçiyor:)
Ne kadar güzel kızlar,. hamileliginizin tadını çıkarın o Zamannn inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri
Amin canım hepimiz inşallah
Valla hiç öyle değil arkadaşım kız doğurdu. Ben erkek bebişe hamileyim benimki çok zor geçiyo arkadaşımınki zor diilmiş
Kulliyen yalan bebekten bebeğe değişiyor benimde erkek ve hamileliğimin başımdan beri hep mide bulantısı kusma baş ağrısı halsizlik baş dönmesi üstüne yetmedi tirod şeker çıktı doğum olmak üzere ve ben hamileliğin tadını bilmedim bile hep hasta hep sıkıntı neyse sağlıkla dogsunlar da gerisi önemli değil
Ya yaşlamı alakalı bebekle mi bilmiyorum ama ben ilk oğluma 20 yaşında hamile kaldım 7 ay olana kadar kustum su bile içemedim 10 kilo verdim hastaneler de hergün serum yedim tek sıkıntım buydu şimdi ikinci hamileliğim Buda erkek ve 36 yaşındayım asla mide bulantım olmadı ama el ayak ağrısı uyuşması sabaha kadar kolum uyuştuğu için ağlıyorum uyku sıfır nefes alamıyorum belim ağrıyor salondan mutfağa su içmeye gidiyorum nefes nefese kalıyorum aayyy yazarken yoruldum 6 aylık hamileyim
İki kızım oldu,doğum gecesine kadar kustum,günlük iki üç sefer hemde,şimdide 2 haftalık erkek bebeğe hamileyim,bir hafta oldu kusmam durdu,bulantım ara ara var,en ufak şeyde midem bulaniyor ve ögürme geliyor ama buna şükür…çok çabuk yorulup,çok çabuk uyuyorum,10 dakika uyusam saatlerce uyumuş gibi oluyorum,karışık duygular yaşıyorum
Bende erkek bebek annesıyım ilk 3 aya kadar cok zordu mide bulantıları yorgunluk uyku hali bel ağrısı ama şuan 5 aylık oldum çok şükür iyi gidiyor bazen hamile olduğumu unutuyorum diyebilirim. Kişiden kişiye göre değişiyo bence
Her gebelik farklı 21 yaşında ilk hamileliğimi yaşamıştım oğlum oldu hamile olduğumu anlamadım o kadar rahattım o kadar enerji doluydum, şimdi 28 yaşındayım 2. Gebeliğim ve erkek çekmediğim kalmadı kusmalar hastanede yatmalar tansiyon yüksekliği enfeksiyon yorgunluk halsizlik ve daha 23 haftalığız inşallah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun.
Aynıyım ya vallahi
Cinsiyetle alakası yok bebişe ve sana bağlı. Mesela ben oğluma gebeyken 16haftama kadar kustum su bile içemezken kardeşim erkek bebek hamileliğinde tatlı yiyip geziyodu
Merhaba bende erkek bebek bekliyorum şuan 37. Hafta olucak . Bence bebekten bebeğe değişir hatta bünyeden bünyeye ama benim ki çok rahat geçmişti öyle abartı bi kusma bulantı yaşamadım sadece bazı geceler yatağa uzandığım an hafif bir miğde bulantısı gibi oluyordu ama anında geçiyordu asla zorlamadı onun dışında temmuz ayında 3 buçuk aylıkken falan aşırı sıcakta yürüdüğüm için bi iki kez tansiyonum düşmüştü oda zaten sıcaklardan dolayı olmuştu şuan 9. Aya girmeme rağmen bi ilk aylar da canım bikez acı şalgam istedi onun dışında öyle aman aman canımın istediği aşerdiğim şeyler de olmadı hiç ne bulursam yedim. Sanırım bi koku hassasiyeti beni çok rahatsız ediyordu o zamanlar oda kısa sürede geçmişti.
Benimde oglum olacak kismetse 19+5 teyim hic kusmam olmadi ama bulantim oluyordu hala da oluyor ara ara bide uyku halsizlik yaşıyorum bazen ama genel olarak rahatta herkeste ayni olmuyor bir arkadasim doguma gecene kadar küstü erkek annesiydi o da saglikla gelsin miniklerimiz
Katiyen yalan hiç rahat geçmiyor sürekli uyku doğumuma 13 gün var hala mide yanmaları kusmalarım geçmemiş çok ağırlık var üstümde yani erkek bebeklerinki rahat geçiyor diyenlerinki bence bebekten bebeği değişiyor diyebilirim.
Ay Benım bol kusmalı gecıyor tiskınıyorum sevdıgım şeylerden psikolojim bozuldu 12+5 deyız ama cınsıyet daha bellı degıl