Erkek bebek hamişleri

Sureklı kusma olmadı 2 ayımın sonuna doğru başladı 4 ayımın ilk zamanların da bitti hep kusma olmadı 4 ayımda çatlamaya başladım bel ağrısı ilk gündən bu günə kadar devam etti hep artdı şu an 35+3 halsizlık hep vardı ellerimde hıs kaybı var şu aralar hep tutuluyor başka diyerleri gibi çokta zorlanmadım ama hep azda olsa bir zorlama vardı

Bulantı kusma hiçbir şey yaşamadım elhamdülillah ama 30 haftadan sonrası beni baya bi zorladı göbeğim çok çabuk çıkmıştı zaten ağırlaştım hareketlerim kısıtlandı çok yorucu geçti. Şuan 40+3 doğmak da bilmiyor yerimden kalkamıyorum :smile: 41 e kadar yolu var gelmezse suni veririz demişti doktorum Yarın randevum var bakalm yatış verecek mi heyecanlıyım

valah canım alakası yok zor olan zordur erkek kız farketmez

Bir kızım var hamile olduğumu bile unutuyordum. İnanılmaz kolaydı herşeyi. Ama şimdi erkek bebeğe hamileyim, felaket bir gün bile ilerleyince seviniyorum.

Bende cinsiyeti belli değil ama 8+3deym bulantım hafif oluyor kusma olmuyor sadece uyku ve halsizlik oluyor bende erkek hissediyorum

1 Beğeni

Bu hamileliğin zorlu geçmesi zaten cinsiyetle ilgili değil hormonlarla ilgili o yüzden değişiyo

Evet benim ablam ve annemde erkek bebekte rahat bi hamilelik yaşamışlar. Benimde rahat geçirmemi ona yoruyorlar. Kız bebekte ikiside zorlanmış.

Bende kusma falan olmadı maşAllah çox güzel geçdi son aylarımda biraz ağırlaşdım kemiklerim ağrıyo belim ağrıyo bundan ötesi normal 39+4haftalığız doğumu bekliyorum cuma gidicem bakalım noluyor​:face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Güzel haberler duyarsın inşallah :palms_up_together:t2:

Teşekkür ederim

Benimkide erkek ama mahvoldum mide bulantılarından kusmaktan herseyi de yiyemiyodum midemi bulandırıyodu kendi yaptığım yemekler mide yanmasını söylemiyorum bile 3 gündür uyuyamıyorum mide yanmasından son 12 gün kaldı doğurup rahatliyim diye bekliyorum

Mide yanmasını ben çok yiyince yaşıyorum. Az az yiyince olmuyor ama bir anda yiyince midem ekşiyor benim de

5 aya kadar cok iyiydim kendi kendime nazar ettim diyebilirim 5 aydan sonra asiri baskı var yurumeme bile engel suan 7.5 ayligim az kaldi diye motive ediyorum kendimi

İkiz erkek bebek bekliyorum :blue_heart::pregnant_woman:

1 Beğeni