En son okuduğun kitap👇

İyi akşamlar herkese.:blush::cherry_blossom:

En son okuduğunuz kitap hangisi oldu ve ya hala devam etdiğiniz? Hadi yorumlara hepiniz.

Tavsiye etdiğiniz kitaplarıda yazarsanız iyi olur.:books::compass:

Ben:Sıfırdan Bire (Peter Thiel)

2 Beğeni

1- Ültimatom

2- Mahallenin En Mutlu Bebeğinin Uyku Kitabı (Adını yanlış yazmadım inşallah, doğumdan sonra elime alamadım daha :joy:)

4 Beğeni

En son “Başlarım Şimdi Anneliğe” Şermin Yaşar okumuştum şu an “Fıtrat Pedagojisi” Hatice Kübra Tongar okuyorum :smiling_face:

4 Beğeni

Once Sarai katiller cetesini okuyub bitirdim.Sonra Wattpaddan Lâl i oluyub bitirdim Şimdi Mağlupa keçdim

3 Beğeni

Ben bu aralar en çok masal kitabı okuyorum. Uzun zamandır roman okumadım :cry:

3 Beğeni

Suç ve ceza

4 Beğeni

@afrikanın_gelini54 Kaç kere okumaya yeltenip de elimin gitmediği bir seri :joy::joy:

Kız nasıl kitap, akıcı mı sıkıcı mı ? :joy:

1 Beğeni

Hala kitap okuyanlar var diye şükür edip,çoook mutlu oluyorum!:books::pray:t4::heart_eyes:

4 Beğeni

Islam tarihi siyeri nebi o bitti Namaz asla terkedilmez basladim. Bide bu ara cok hamilelik dergileri okuyorum.

1 Beğeni

Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı ve Bal Arısı Tombiş’i bitirdim taze taze :joy: Bal Arısı Tombiş’i ezberledim zaten, 5 cümle​:joy::joy::joy::joy:

Şu anda Centilmen ***ler serisinin 2.kitabındayım, aynı zamanda da Ayşe Öner’in Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım kitabını okuyorum. Tabi bir de Bal Arısı Tombiş var,her gün okuduğum​:joy::joy:

4 Beğeni

O kadar uzun zaman oldu ki kitap okumayalı en son okuduğum da galiba esra ezmecinin kitaplarından biriydi. Motive edicek bi şey lazım tekrar kitaba başlamam için​:pleading_face:

3 Beğeni

Ben sıkıldım :rofl::rofl:

3 Beğeni

Çok sıkıcıdır nasıl bitirdin diyecektim ayıp olmasın diye ses etmemiştim :grin::rofl:

2 Beğeni

Kendinizi zorlamayın, kitap okumuyorum diye strese girip görev haline getirdikçe uzaklaşıyor insan kitaplardan. Ben yüksek lisans sonrasında kitap görmekten, herhangi bir şey okumaktan bile tiksinmeye başlamıştım. Normalde saatlerce keyif alarak yaptığım şey bana işkence gibi geliyordu, hatta hayatımda ilk kez bir kitapçıda sıkıldım hadi çıkalım dedim arkadaşlarıma.

Ben de bıraktım akışına, kendimi zorlamadım okumak için. İnsanın bazen hiçbir şey yapmamaya da ihtiyacı var, kendinizi hazır hissettiğinizde yavaştan geliyor zaten o aşk, içinizde varsa o sevgi komple bırakıp gitmiyor bizi, sadece biraz zaman gerekebiliyor​:pray:t4::cherry_blossom:

5 Beğeni

O kadar haklısın ki dediğin gibi akışına bırakmak en güzeli olacak. Bazen okumadığım için kendimi bile suçluyorum. Evlenmeden önce çok okurdum eşim şimdi soruyor sen okurdun hani noldu diye.:smile: Yavrum büyüsün hep birlikte aile kitap saati yaparız öyle düzene girer belki okumaya başlarım tekrar. :palms_up_together::heart_eyes:

2 Beğeni

Evet hatta biraz sürece alışın ilgisini çekmek için yavaştan ona kitap okumaya başlarsınız​:heart_eyes: Sonrasında da biraz büyüyünce ailece kitap okuma saatleri yaparsınız, hiç yüklenmeyin kendinize​:heart:

3 Beğeni

2 kitap birden okuyorum şuan, 1.Bir kimya meselesi 2.Da vıncı şifresi Okuma alışkanlığımı bebek doğduktan sonra kaybetmem umarım onun içinde kitaplar hikayeler alıp okumak istiyorum

2 Beğeni

Karmaşık ama düzenlemeye mecalim yok :face_exhaling::face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

Bebeğiniz çok şanslı :grin: ben de bugün bebeğime kitap okudum. Anca 30 günden sonra zaman ayirabildim. Siz de düzeni anca yavaş yavaş oturturken olumsuzluğa düşmeyin diye belirtmek istedim :innocent:

3 Beğeni