En son okuduğun kitap👇

Teşekkür ederim inşallah düzeni oturturum artık onun için de eğitici hikayeler bakmaya başladım hayali bile güzel inşallah bana da hayali yaşamak nasip olur :smiling_face_with_tear:

3 Beğeni

Amin inşallah

3 Beğeni

Mehmet Rauf’un 'Böğürtlen" kitabını okudum. Kısacık, kenarda kalmış ama bir çırpıda okunan bir kitap. Tavsiye ederim. :face_with_hand_over_mouth:

“Kimse kimseyi anlamıyor, bilmiyor. Herkes, her şey ve herkes hakkında, kendi düşüncelerine, bilgilerine göre anlam veriyor. Ve siz ne yaparsanız yapın, boşuna. Böyle bir kez hükmü giydiniz mi, tıpkı adli mahkûmlar gibi bunu uzun uzun çekmek, ödemek zorunda kalırsınız.”

Bu kısmın da altını çizmiştim :face_with_hand_over_mouth:

5 Beğeni

Çok beğendim. Harika bir alıntı oldu :innocent::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Rica ederim :cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

‘3 Kız Kardeş’ kitabını okuyorum, bitmesine son 30 sayfa… Sonra da 'Kızım İçin ’ kitabına başlayacağım :blush:

Yok mu kitap okuyan bre ? :thinking:

Unimpressed Sea GIF by SpongeBob SquarePants

Zamanı Durdurmanın Yolları-Matt Haig okuyorum. Aslında aylar önce başlamıştım ama ilk trimester beni çok fena vurdu kitap falan görmedi gözüm :sweat_smile:

1 Beğeni

Oguz atay tutunamayanlar kitabını okumuştum en son

1 Beğeni

Ayy Mart Haig. Bubqdamın kitaplarında bir şey var bence. Gece Yarısı Kütüphanesi ve İnsanlar’ı okudum. Ama nasıl okudum. Elime yapışıp kaldılar resmen. Bitirince derin bir ohh çektim. :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Ben şu an Otuz Milyon Kelime (Dr. Dana Suskind) ve Acaip (Mahir Ünsal Eriş) kitaplarını okumaya çalışıyorum. Bir de bol bol Tomris ile çocuk kitapları okuyoruz​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet ben de ikisini de okumuştum özellikle gece yarısı kütüphanesi çok güzeldi :heart_eyes: ama şu an okuduğum kitap biraz daha yavaş aktı sanki ya da iyi bir dönemime denk gelmedi ondan olabilir :smiling_face:

1 Beğeni

Başlamaya cesaret edemediğim kitaplardan :face_with_hand_over_mouth:

Otuz milyon kelime kitabı nasıl ? Okumaya değer mi sence ? Ben de önümüzdeki ay almayı düşünüyorum da :grin:

Baslayın baslayın çok güzel

1 Beğeni

Eh işte fena değil şimdilik​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

En son büyük defter-kanit-ucuncu yalan/agota kristof un kitabini okumuştum

1 Beğeni

En son Gör beni diye bir kitabı okuyordum taa ki annem sobayi yakamayip o kadar kitap arasindan yeni aldigimi bulup kapagini yirtip sobayi tutusturana kadar :rofl: Türkiye’de olmak çok stresli be

1 Beğeni

Ayy öyle mi diyorsun :grin::face_with_hand_over_mouth: Tamam kız, başlayacağım :blush:

Bitir de güncelleme yap, ona göre alayım ben de :grin::joy: Çünkü bazı kitapların ismi güzel ama pek farklı bilgiler vermiyorlar ya :grin:

Ahahahha :joy::rofl::joy: Vallahi annenin garezi var sana :joy::rofl::rofl::rofl:

‘Gör Beni’ Azra Kohen’in miydi ?