Teşekkür ederim inşallah düzeni oturturum artık onun için de eğitici hikayeler bakmaya başladım hayali bile güzel inşallah bana da hayali yaşamak nasip olur
Amin inşallah
Mehmet Rauf’un 'Böğürtlen" kitabını okudum. Kısacık, kenarda kalmış ama bir çırpıda okunan bir kitap. Tavsiye ederim.
“Kimse kimseyi anlamıyor, bilmiyor. Herkes, her şey ve herkes hakkında, kendi düşüncelerine, bilgilerine göre anlam veriyor. Ve siz ne yaparsanız yapın, boşuna. Böyle bir kez hükmü giydiniz mi, tıpkı adli mahkûmlar gibi bunu uzun uzun çekmek, ödemek zorunda kalırsınız.”
Bu kısmın da altını çizmiştim
Çok beğendim. Harika bir alıntı oldu
Rica ederim
‘3 Kız Kardeş’ kitabını okuyorum, bitmesine son 30 sayfa… Sonra da 'Kızım İçin ’ kitabına başlayacağım
Yok mu kitap okuyan bre ?
Zamanı Durdurmanın Yolları-Matt Haig okuyorum. Aslında aylar önce başlamıştım ama ilk trimester beni çok fena vurdu kitap falan görmedi gözüm
Oguz atay tutunamayanlar kitabını okumuştum en son
Ayy Mart Haig. Bubqdamın kitaplarında bir şey var bence. Gece Yarısı Kütüphanesi ve İnsanlar’ı okudum. Ama nasıl okudum. Elime yapışıp kaldılar resmen. Bitirince derin bir ohh çektim.
Ben şu an Otuz Milyon Kelime (Dr. Dana Suskind) ve Acaip (Mahir Ünsal Eriş) kitaplarını okumaya çalışıyorum. Bir de bol bol Tomris ile çocuk kitapları okuyoruz
Evet ben de ikisini de okumuştum özellikle gece yarısı kütüphanesi çok güzeldi ama şu an okuduğum kitap biraz daha yavaş aktı sanki ya da iyi bir dönemime denk gelmedi ondan olabilir
Başlamaya cesaret edemediğim kitaplardan
Otuz milyon kelime kitabı nasıl ? Okumaya değer mi sence ? Ben de önümüzdeki ay almayı düşünüyorum da
Baslayın baslayın çok güzel
Eh işte fena değil şimdilik
En son büyük defter-kanit-ucuncu yalan/agota kristof un kitabini okumuştum
En son Gör beni diye bir kitabı okuyordum taa ki annem sobayi yakamayip o kadar kitap arasindan yeni aldigimi bulup kapagini yirtip sobayi tutusturana kadar Türkiye’de olmak çok stresli be
Ayy öyle mi diyorsun Tamam kız, başlayacağım
Bitir de güncelleme yap, ona göre alayım ben de Çünkü bazı kitapların ismi güzel ama pek farklı bilgiler vermiyorlar ya
Ahahahha Vallahi annenin garezi var sana
‘Gör Beni’ Azra Kohen’in miydi ?