8 aylık bebeğim var. Sezaryen doğum yapmıştım.Tabi ki emzirmeye devam ediyorum ve tekrar hamile kaldım. Planladığımız bir hamilelik değildi ve endişelerim var. Emzirmeye devam etmek istiyorum. Bu durumu yaşayanlar var mı görüşlerinizi almak istedim.
Ay emzirmek korumadı mı benimde 3 aylık bebeğim var normal doğum yaptım birkaç kere korunmasız birlikte olduk olabilir miyim diyorum cesaret edemediğim için hiç test yapmadım
Ben zaten adet görüyordum, yani her şey normale dönmüştü. Sadece bir kez korunmadık ve hamile kalmışım şaka gibi. Siz de dikkatli olun
Ben daha adet görmüyorum emzirmek engelmiş diye duydum bazen ya hamile olduğum içinse diyorumda gene saçmaladığımı düşünüyorum
Hayır emzirmek korumuyor canımm bende sezeryan oldum 40 ım çıktı adet oldum bi daha hamile kaldım. Yani oglum 4 aylık karnımdaki 3 aylıkk
Dikislerin dogum riskli degilmiydi nasil oldu @Pınar21
Bende bebegım 4 aylıkken felan hamıle kalmışım emzırmek korumuyor ama devam edebilirsiniz emzırmeye hayırlı olsun
Tabiki emzirmek korumaz hanımefendi lütfen aile planlaması ile alakalı sağlıklı hayat merkezlerinden bilgilendirme talep edin
Riskliyim zaten doktor dedi duruma baglı erken alınabilir dedi ve ben emzirmiyorum emzirme dedi karnındakinin gelişimini etkiler dedi
Ben 2.ye hamileyken karnimda 4 aylık olana kadar doktorum izin vermişti ondan sonra bırakmami istedi sebebide karnımdaki in kemik gelişimi için kalsiyum lazımmış emen bebeğimde benden alıyormuş bütün dişlerin çürür demişti doktor o yüzden emzirmeyi bırakmıştım ama bazıları doğuma kadar emzirmis …siz danışın doktorunuza en doğru kararı o verecektir
Emzirme korur diye bişey yokmuş ona güvenip tedbirsizlik yapmayın aman
Kırkımın çıkmasına 2 gün varken aman Allahım neler okuyorum
Sezeryan yada normal doğum etkiliyormudur korunmayı fln misal annem normal doğum yaptıktan sonra iki yıl emziriyormuş adette görmüyormuş koruyormuş yani emzirme
Ben ikisini de normal doğurdum 40 çıktı sonraki ay düzenli adet başladı 40 im çıkar çıkmaz ikisindede spiral taktırdım tedbirimi aldım …annem ben doğduktan 3 ay sonra kardeşime hamile kalmış misal görümcem doğumdan 2 ay sonra 2. Ye hamile kaldı …çevremde böyle olan çok o yüzden ben süt korur diye cesaret edemedim
E hani sezeryandan sonra en az 2sene olmazmış gebe kalmak dikişler için tehlikeliydi
Bizde 5ayımızı tamamlicaz ama bende şok geçirdim
Büyük gorumcem sezeryandan 2 ay sonra hamile kalmis tekrar ve aralarında tam 1 yaş var çocukların gayette olabilen bişey yani aman dikkat
Ben tırstım. Bende kocayla kavga ediyom hayırr 2sene geçmeden olmaz diye
Olmaz demeyle olmuyo tedbir şart
Kızlar emzirme döneminde bu evde yaptığımız gebelik testleri doğru çıkar mı acaba? Yoksa kan ile baktırmak mı gerek?