Emzirirken hamile kalmak

@Nunu testiniz pozitif mi çıktı

Hayır test yapmadım, hormonlardan dolayı yalancı pozitif çıkabilir dediler çevreden sormak istedim.

@Nunu kan testi en garanti olandır ama testle de varsa gebelik cikar

1 Beğeni

Teşekkür ederim :slight_smile:

Ne tür belirtiniz vardı acaba hamilelikten şüphelenmek için aklım çıkıyo tekrar kalcam diye daha 2 ay oldu doğum yapalı adette olmadım o yüzden çok sıkıntılı bi dönemm :joy:

Ayy al benden de o kadar 3 ay oldu doğum yapalı adet olmadım bi ara lekelenmem oldu 2 3 gün sürdü devamı gelir sandım ama gelmedi​:rofl: korkuyor insan ya

Ben daha yanıma yaklaştırmadım eşimi :joy: normal doğum oldu 3 dikişim vardı hem ondan cesaret edemedim hemde 40 kım çıktı adet oldum bir gebelik daha Allah korusun :roll_eyes:

Hep bi şüphe oluyor insanin aklında ya​:see_no_evil:

Selam kızlar, adet olmadım diye kesinlikle rahat davranmayın derim. Çünkü yumurta üretilmeye devam ediyor. Ben bir kerecikten bir şey olmaz dedim. Oldu :woman_facepalming:t2: Mesela geçenlerde kızımın 1 yaş doğum gününü yaptık, karnımdaki 6 aylık oğluşumla birlikte :rofl:

2 Beğeni

Benim 3 ay oldu doğum yapalı 1 ay önce spiral taktırdım 1 2 gün lekelenme oldu bitti bugünde adetim geldi ama ne gelmek 1 senenin acısını cikariyo sanki :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Ben hiçbirşey kullanmak istemiyorum açıkcası erkeğin kullanması taraftarındayım kadınların bünyesi yeterince yıpranıyor

Kızım 16 aylık ve ben 3bucuk aylık hamileyim emzirmeye devam ediyorum dr umda saglik ocağındaki ebe de emzirmenin hicbir zararı olmadığını söyledi 4.aydan sonra sütün tadı değişiyormuş belki çocuk kendisi bırakabilir dediler hem karnimdaki hemde emzirdigim bebegim icin multivitamin içiyorum tahlillerimde gayet iyi demem o ki çevre ye aldanıp bebeklerinizi anne sütünden mahrum etmeyin 1 gün bile fazla emse kârdır.

1 Beğeni

Bunu okudum rahatladım 5.5 buçuk aylık bebeğim var 12 haftalık hamileyim bebeğim biberon almıyor biberonda su bile içmiyor üsteki mesajları okuyup endişeleniyordum hangi vitaminleri kullanıyorsunuz acaba

1 Beğeni

Ben konuda kendi tedbirimi alma düşüncesindeyim malesef kullanılan şeyin yırtılma ihtimali falan var hiç riske atamam kendimi​:sweat_smile: