@Ekimanneleri ile doğum heyecanı

Merhaba @ekim-anneleri nasılsınız Hazırlıklarınız tamam mı bir şeye ihtiyacınız var mı? Haydi ekim annelerini tanıyalım

not ready baroness von sketch GIF

1 Beğeni

@Sevda @Seray2023 @ezgi-y başka kimler var :smiling_face::angel:t2::rose:

2 Beğeni

Ekim ayı ama ne zaman kim bilir sanki hiç doğmayacak gibi geliyor

4 Beğeni

Azıcık pozitif ol bebek doğduğunda sana trip atacak :grin::sweat_smile:

2 Beğeni

Soonn 2 haftaaaa :heart_eyes::heart_eyes: bebeğimin ve benim çantamiz hazir tüm eksikler tamamlandi bir tek beşiği kaldi onu da önümüzdeki hafta sonu kurcaz insallah :heart::heart:

6 Beğeni

Season 1 Showtime GIF by The L Word: Generation Q

3 Beğeni

Aaa ama birsey eksiikk şampuaniii simdi aklima geldi ne önerirsiniz tecrübeli annelerrr

3 Beğeni

Hipp kullanıyorum ecowell’i çok merak ediyorum

2 Beğeni

Bezi aldimm şampuanda kararsizim şimdii ahh bu benim kararsizligim ne olacak bilmiyorum kirk kere düşünüyorum birsey icin :persevere:

3 Beğeni

Aynısı bende de var. Bi emzirme yastığına karar veremediğim için 2 kere zam gelmişti. Sonra en ucuzunu almak durumunda kaldım 200 liradan 500 liyaya kadar çıktı

2 Beğeni

Benim bebise aldigim ilk seydi emzirme yastigi :joy: hatta esim bunu almak icin biraz gec kalmadin mi demisti dalga gecmisti :grin::grin:

2 Beğeni

Ah bu kocalar :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Atsın bakalım

1 Beğeni

En çok emzirme yastığını deilde sütun gekir mi diye düşünüyorum

1 Beğeni

O da gelir

1 Beğeni

İncia köpük şampuan aldım. Ama henüz kullanmadım yarın kullanacağım inşallah :sweat_smile:

3 Beğeni

@Cansu aslında ben de ekim annesiydim ama eylülde fırladı benimki. Fahri Ekim annesi olabilir miyim :sweat_smile:

2 Beğeni

Tabi siz nasıl isterseniz :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@Cansu emzirme yastığıni hastaneye götürmeli miyim

2 Beğeni