@Ekimanneleri ile doğum heyecanı

Kendi arabanızla gideceksen götür. Ben götürmedim. Altına hastane yastığı koydum. Dogumdan 15 gun sonra ben emzirme yastığı aldim. İyi ki almışım dedim. Şimdiki aklım olsa götürürdüm. Ben bir de bebeği kolumla destekleyerek emzirmesini beceremedim. Bebeği yastığa koyuyorum mememi destekleyip bebeğe uzatıyorum. Boyle kolayima geldi.

2 Beğeni

İnsllh ya hayırlısıyla

1 Beğeni

Benimki de Ekimi bekleyemedi :smile: Sabırsız bebelerimiz​:blush:

4 Beğeni

Benim tercihim Dalin. Saçında konak oluşturmadı. Dalinle devam ediyorum.)

1 Beğeni

Dalin hakkinda iyi seyler duymamistim mustela diye bi şampuan var onu kullancam biraz pahali diger şampuanlara göre ama içeriği temiz arastirmalarima göre :smiling_face:

2 Beğeni

Şampuanlar konak oluşturmaz. Konak oluşumunu engellemek için de özel şampuanlar var. Konak oluşumu bebeğin vücudundaki fazla yağlardan kaynaklı oluyor

4 Beğeni

Teşekkür ederim bilgi için.) @NURAN @ezgi-y dalinden memnunum,içeriği temiz olanını aldım ben. Siz bilirsiniz yinede.)

Dalinin hepsinin icerigi ayni degil miymis enteresan ilk kez duydum ama sizin iciniz rahatsa bize laf düşmez tabii herkesin kendi tercihi sonucta her bebegin teni farklı @a_baby1

1 Beğeni

Biz aldığımız şampuanın fotosunu Atayım bakın.) @ezgi-y

Alkol, paraben,sls, içermez.:smiling_face:

Bu konuda daha fazla fikir ayrılığına girmiycem sizinle dedigim gibi herkesin düşüncesi her bebegin teni farkli ben kendi düşüncemi belirttim tercihler farkli olabiliyor bebisler sağlikla büyüsün önemli olanda bu @a_baby1

2 Beğeni

Sodyum benzonat olduğu için içeriği temiz değilmiş. İçerik değerlendirmesini aşağıya bıraktım. Dalinin biri farklı diğeri mi farklı olurmuş :rofl::rofl::rofl: dalin dalindir.

2 Beğeni

Hay ağzına sağlık :smile:

2 Beğeni

Yani dalin kullanmamalımıyım​:scream: Peki neden üzerine öyle ýazmışlarki ya

@ekim-anneleri nasılsınız kimler doğurdu kimler bekliyor yardıma ihtiyacınız var mı:star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

Benimki ekimi bekleyemedi :sweat_smile: 35 günlük oldu bile :face_holding_back_tears::two_hearts:

2 Beğeni

Normalde kaçında dogurman gerekiyordu kaçında doğdu canım ?

3 Beğeni

4 ekimde doğması gerekiyordu 24 Eylülde doğdu 38 haftalıkken

2 Beğeni