Duzenli sanci

Bugun nts duzenli sancim vardi 1 cm aciklik varmis . Suanlik eve geldim. 38+2haftalik oldum ultrasonda 39 haftalik gorukuyor. Bnm merak etigim konu benim duzdnli sancim var karin sertlesmesi ama suyum gelmesini mi bekleyim .ve acikligim olsun diye ne yapmaliyim. Evin icinde nelr yapilabilir .

1 Beğeni

Benimde bugün 3 cm açılmam çıktı yarın suni sancı alıcam, suniye gerek kalmadan açılmam ilerlesin istiyorum bende. Meryem Ana otunu suya koydum okuyup, YouTube da simge dumanın egzersizleri var onları yapıyorum sende dene istersen

1 Beğeni

Meryem ana otunu gecenlerde üst katımda kı komşu getirmiş bana da doğuma giderken suya koysun annen falan diye bende annem bılemez dedım onun duası falan varmış sanırım. Kadın gerı götürdü otu sen sancın gelince benı ara ben koyayım ozaman dedı ama işte gece mı gelir sancı ya da evde olur mu o sırada bilemedim. Kendımız koyabilir muyuz bu otu acaba geri istesem. Bugün benım de kontrolüm vardı alttan muayene ettiler açıklık yok dedı doktor haftaya tekrar gel dedi

2 Beğeni

Karın sertleşmesi nasıl oluyor bazen benım de oluyor öyle bebek toplandı diye biliyordum ben

1 Beğeni

Meryem ana otunu suan icin alamam da . Dedigin egzersizlere bakabikirim .peki nst sancin cikarken canin cok mu acioyordu. Ben cok fark etmedim ama duzenli sancim var . Saat 5den beri 30 kere falan kasilma oldu .

1 Beğeni

Karnin taş gibi oluyor elini degdin yer zaten cok sert olur . Dis gorunusten de anlatsin sert oldugunu benim sert olunca futbol topu sertliginde oluyor . Suan bile oyle

Kac haftaliksin suni sanci veriyorlar

1 Beğeni

Canim suyun nisanin gelmedikce yani dogum sancilarin siklasmadikca anlarsin zaten dogum sancisi oldugunu . Suni sanci alma hemen. Herhangi bi aksilik farkedersen tabiki bekleme git bebegin hareketlerini takip et muhakkak. Yuru bol bol sicak duş acilmaya yardimci olur

1 Beğeni

Ooo sicak dus tam benlik :joy: bugun bile bi saat suyun icinde kaldim . Ben sicak dusu cok seviyom soyle kollarindan falan duman cikacak of cok sariyor . :joy: Doktor da suyun gelirse hemen hastaneye git dedi cunku hastane 1 saat uzaklikda o yuzden bir dus alir oyle giderim …insAllh suni sanci vermedn guzel bir normal dogum hik olur bunu cok istiyom …bu arda sen ne yaptin dogurdun mu ?yoksa inat mi etti bebiş

2 Beğeni

Kendin koyarsın ama Meryem suresi okunuyor oda uzun 6 sayfa falan var sen o halde okuyup bitiremezsin onun için öyle demiştir komşun. Ama burda bir arkadaş kendi önceden okumuş sancısı gelince suya koymuş yinede faydası olduğunu söylemişti sende istersen öyle yaparsın

Yok hiç dayanılmayacak bir ağrı yoktu belim ve yanlarima doğru ağrı giriyor karnım hafif sertleşiyor şiddetli olmadı benim hiç

1 Beğeni

39+3 olucam yarın

1 Beğeni

Ozaman bol bol sicak duşa gir canim ama boyundan asagisini yika.saclarini islatma bu seferde hasta olursun bak cok dikkat et amn diyim ben sabah gidiyorum hastaneye arkama yetiş bak :face_with_hand_over_mouth::grin:

2 Beğeni

Benimde oyle oluyor eve gelinca daha cok sert oluyor evdeki sertligi gorseler her halde direk dogumhaneye alirlar :joy:

Normalde 38 +3oldum.ama ultrasonda 39 cikiyor suni sanci vererek daha erken degil mi ?suni sanci biraz daha agir diyolar o yuzden dedim . Ama sana oyle deyip bu aksam beni suni sanci ile dogurturlarsa şaşma :joy::speak_no_evil:

1 Beğeni

Boy ve kilosu kaç olmuş miniğin offf bende doğurmak istiyorum

1 Beğeni

Bakalim yetisebiliyom mu :speak_no_evil::joy:ama yarin arkadsim gelecek onu goreydim iyidi yarin sonkez gezmek istiyom :joy:kizima tembih etim mubarek gunde doĝuruyum seni diye ama beni dinliycegi yok sirtim agriy karnim tas hastaneden geleli 100 gecti galiba sertlesip 1 dk 2 sert kaliyor sonra yumusama sonra basa don bu gece gelmeye niyetli . :joy:Hakkimizda hayirlisi ilsun rabbim acimizi hafifletsin sevincimizi artirsin.

1 Beğeni

Bizde boy ve kilosunu soylemiyorlar aslinda cooook merak ediyom ama doktorlar cihaz farkli olcuyor diye biz bilemyiz diyorlar . Ben en son 33 haftalikken ogrendim kilosu 1.900 dedi ondan sonra yok

Benim bebişte kilo olarak 10 gün önde normal doğum istediğim için daha fazla kilo almadan suni verelim dedi doktorum, daha fazla kilo alırsa normal doğum için şansım olmayacaktı

1 Beğeni

Soylememeleri çok ilginç gerçekten bende tam 38 oldum dayanamıyorum mide yanmasına, nefes alamıyorum

1 Beğeni