Duzenli sanci

Mervee seninki direk askere gidecek böyle giderse :joy:

1 Beğeni

Hakkinda hayirlisi olsun ben kilosunu bile bilmiyom . Birde sezeryandan korkuyom.:speak_no_evil:

Kız sen anlıyorsun sancıyı kasılmayı ben ayırt edemiyorum bende sorun var :rofl:

1 Beğeni

Acıklik olduğunu nasıl anlayabilirim

1 Beğeni

Doktorda maşallah diyerek bakıyor ultrasona :rofl:

1 Beğeni

Sen mi ben mi birgun kendi kusmugumda olurum diy korkuyom :joy:evde kimsede olmuyor .ama benim mide yanmama bazen yogurt iyi geliyor ve maden suyu bunlari oneririm .

Hiç birşey iyi gelmiyor bana kaderime razı oluyorum acımı çekiyorum​:joy: bu açıklık olduğunu kendimizin anlamasinin bir yolu var mı bunu merak ediyorum

2 Beğeni

Ne yedirdin ne icirdin çocuğa bizde şaşırıyoruz maşallah yavrum benim :joy:

1 Beğeni

Bende nts anlamiyom :joy: bana sancin var diyorlar turp gibiyim . Bebegin hafif setligi oluyor artık beni alacaklar dogumhaneye suni sanci verecekler diy korkuyom :joy:

1 Beğeni

Hahahah anlar misin bilmiyom ben denedim ebeler gibi ama ben o kadar narin denemisim ki hic acitmamisim canimi bugun ebe bna bi cati maunesi yapti hala seyim aciy​:joy::speak_no_evil: anlik acima oluyor ve devam ediyor hafif bende oyle yani her insanin vajina yapisi ve aci hasisiyeti farkli.

Yok kız nasıl anlayacaksın parmağıyla bakıyorlar :rofl: çiğ tahin yedin mi miden için

1 Beğeni

Genetik ya annem sende öyleydin diyor :smile:

Benım sertleşiyor geri yumusuyor