Arkadaşlar düşük yaptıktan sonra ne kadar süre içerisinde tekrar hamilelik düşündünüz? Düşük yaptım ama hiçbir işlem görmedim. Tekrar düşünmeli miyim emin olamıyorum
Ben kürtajdan 3 ay sonra tekrar hamile kalıp sağlıklı bir bebiş dünyaya getirmiştim.
Benim bir buçuk ay oldu daha. Tekrar aynısını yaşarım diye korkuyorum da açıkçası
Yani olmaz veya olur demek zor. Her gebelik kendine özel. Ama ilk düşükten sonra ki hamilelikler genellikle (duyum) daha sağlıklı ilerliyor.
Tekrar düşünebilirsin hiç ara verme korunma rahat ol
Ben düşükten 4 ay sonra hamile kalmıştım tekrar düşük yaşadım
Ben düşükten sonra 2 defa daha işlem görmüştüm son işlemden 4 ay sonra hamile kaldım, bunu en iyi bir doktora kontrole gidip sormak en sağlıklısı oluyor ben doktora danışmıstım.
Ben düşükten bir hafta sonra doktora gittim. İçin temiz dedi doktor. Bir iki ay sonra düşünebilirsin demişti. Doktor için randevu bulamıyorum bir türlü. Özele de gitmek istemiyorum şu an. Düşük yaparken çok umursamaz davranmışlardı. Doktordan emin olmadıkça özele gitmeyi düşünmüyorum
Süreç pek iyi geçmedi benim için. Benim düşük yaptığım sıralar en yakın arkadaşlarım hamile kaldılar. Sürekli gözüme hamileler ve bebekler sokuldu yani. Ben de evde ağladım hep, onlar başardı da ben nasıl başaramadım diye. Ben kürtaj olmadım. Hiçbir işlem görmedim hatta. Doktorumuz sağ olsun o kadar ilgisiz davrandı ki, ben günlerce iyileşiyorum sanıp dururken meğerse bebeğimi düşürüyormuşum. Kendisi bana düşük yapıyorsun deme zahmetine girmeden, iki gün sonra aç gel kürtaja aşabiliriz dedi. Biz de bu bir ihtimal diye düşündük. Bana istirahat et bile demedi, kendi kendime izin almıştım işten. O yüzden doktor gerçekten çok önemli. İstanbulda olanlar için yazıyorum ki gitmesinler, Çakmak Erdem Hastanesi Zeynep Yeşim Görgün. Asla gitmeyin
Ben folik asiti hiç bırakmadım. Kullanmaya devam ediyorum hep. Tekrar düşünüyoruz ama sigorta yaptıracağım, ondan sonra inşallah
Doktor bana 3ay ilaç falan yazdı onlar bittikten sonra izin verdi
Siz işlem gördünüz mü
Hayır bebeğimin kendisi düşmüştü. Temizdi yani
Allah bir daha yaşatmasın inşallah bnde 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi kalbi durdu doktor o kadar önemli ki hak veriyorum sana lekelenmem oldu ne bir ilaç ne bir öneride bulundu ben kendim istihirat etmeye çalıştım hep sonra lekelenme kanamaya döndü iki gün önce kalbi atan bebeğimin kalbi durmuştu nasıl bir şok yaşadım anlatamam sana çok zordu doktorlar o kadar acımasız ki ben daha şoku atlatamamışım akşama kadar bişey yeme vakumla alıcaz dedi onun için bu kadar basitti şimdi çok şükür tekrar hamileyim aradan 3 ay geçti 15 eylüldü düşük yaptığımda şimdide korkudan 2 tane doktora birden gidiyorum şimdilik kesemiz göründü inşallah boş gebelik değildir bebeği daha göremedim hayırlısıyla inşallah sende tekrar gebe kalırsın hiç korkma sadece doktor konusunda daha hassas bizi anlayabilecek bir doktor bulmakta fayda var
Amin, kimseye yaşatmasın. Doktor çok büyük şans. Ben çok pişmanım o doktora gittiğim için. En azından kendiliğinden düşük oldu da ben bir işlem görmedim. İnşallah sizinki sağ salim büyür. Çok muhteşem bir duygu ama yanında birçok korkuyu da getiriyor
Bana hiçbir ilaç vermediler ama neden acaba
Merhaba tatliş anneler düşük yaşadiktan sonra her ne olursa vucut gebeliğe hazir olmadiği için bos gebelik kimyasal gebelik diş gebelikle ve ya düşükle sonlaniyo yani kurtaj olmuşsada olmamişsada her düşükten sonra kadin hormonlari ve vucut 3 ay anca toparlanabiliyo yani 3 ile 6 ay arasinda dikat etmek daha doğru olur vucut toparlanmiş olur yeni saglikli bir gebelige kendini hazırlamış olur
Ben de ilk üç aydaki bebekler daha iyi tutunur diye okumuştum internette. Ama kesin bilgi mi bilmiyorum
Benimde kendinden düştü hamilelik ilk gunlerinde… ozelde heekesin övdüğü doktora gittim doktor klomen verdi
Doktor bana dedi kurtaj olmadığı icin kendinden düştüğü icin yapabilirsin dedi 3 ay bekle dememisti