Dua yalvariyorum

Rabbim senin bebeğinde olmak üzere tüm hasta evlatlarımıza şifalar versin. Tez zamanda şifa bulsun yavrun inşeAllah. Allahım sevsiklerimizle sınamasın :heart:

1 Beğeni

Aminnnnnnn aminn :palms_up_together:

1 Beğeni

Amin inşallah

Hepinize burda ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinizden Rabbim razı olsun o kadar güzel dualar ettiniz yüreğine su serptiniz ki her şeyin en güzelini Rabbim sizlere yaşatsın biz elhamdulillah edilen dualarla taburcu olduk bir daha ki kontrole kadar evdeyiz evden tedaviye devam inşallah bir daha hastane köşelerine düşmeyiz Rabbim bütün hastalara tez zaman da kalıcı şifalar versin şu süreçte inanmak teslim olmak ve dualara sarılıp beklemek çok çok önemliymiş bize bu mücizeyi yaşatan rabbime hamdolsun sizlerden de tekrardan Rabbim razı olsun :palms_up_together:

1 Beğeni

Size ayrıca teşekkür ederim Rabbim sizi karşıma çıkardı edilen dualarla bana tavsiye ettiğiniz Cevşen’in mücizesine birebir şahit olmaya vesile oldunuz bize dinlemesi çok çok iyi geldi söylediğiniz günden beri her gün dinlemeden geçmiyoruz Rabbim size de gönlünüzden geçenin en güzelini hayırlısıyla versin inşallah :cherry_blossom:

Çok sevindim canım benim. Şükürler olsun. İnşallah daha da iyi olacak bebeğin. İnanmaya ve duaya devam. Allah hepimizden razı olsun inşallah :heart_eyes::cherry_blossom:

1 Beğeni

Mucizeler Rabbime ait. Filleri ebabil kuşlarına ezdirmiş. Allah büyük bir mucize de senin için olur inşallah hiç Allah’tan umudunu kesme. Dualarımız sizinle​:white_heart:

1 Beğeni

Âmin Ecmâin dualarda yer alıp verelim biznillah

1 Beğeni

Allah razı olsun inanıyorum elhamdulillah Rabbim kulunu darda koymuyor

1 Beğeni

Aminnnnnn Allahım razı olsun inşallah :palms_up_together:🩷

Rabbim şifa versin tez vakitte evinize dönersiniz inşaallah

1 Beğeni

Aynen öyle elhamdülillah :heart_eyes:

1 Beğeni