Dua yalvariyorum

29 gün önce doğum yapmış bir anne olarak ne lohusalığımı bildim ne sezeryan ağrılarımı kimse küçücük şeyleri kafaya takıp kendini üzmesin her şey unutuluyor benim kronik olarak sürdürdüğüm plt rahatsızlığım plesentadan bebeğime geçmiş 27 gün yoğun bakımda kaldı kortizonlarlar güzel seviyeler gördük fakat bugün kontrolde tekrardan seviyelerin aşırı düştüğünü ve acil bir şekilde tekrar yatış yapmamız için arandık şuan yatış yaptık ama inanın belki hayatımda bu kadar çaresiz olmamıştım bu kadar kalbim acımamıştı canım yanmamıştı hiç bu kadar biliyorum ki daha zor da olanlar her şeyin beteri var ama işte annelik velhasıl kimin duası kabul olur bilemeyiz belki dua kapıları açık bir ana denk gelir hepinizden yavrum için dua istiyorum çok küçük çok minik yalvarırım yavruma da dualarınızda yer verin Hamilelerin ettiği dualar daha çok kabul olur

12 Beğeni

Rabbim bebeğine şifa versin inşallah canım. İnşallah bir an önce iyi olur da onunla gülüp oynarsın :palms_up_together:

2 Beğeni

aminnnn amin aminnn Allah razı olsun :palms_up_together:

Rabbim şafi ismi hürmetine bebeğine şifa versin. inşallah en yakın zamanda iyileşir ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım .

1 Beğeni

Canim benim çocuklar bizim kırmızı çizgimiz hiçbirinin ayağına taş değmesin Rabbim Ya Şafi ismiyle muamele eylesin senin bebise de butun hastalarada. Hersey yoluna girecek insaAllah. Çokça dua Çokça sabır

1 Beğeni

Rabbim yardımcıniz olsun çok geçmiş olsun insalalh sagliklica kucaniza alirsiniz

1 Beğeni

Tez zamanda şifa bulsun inş sağlıkla kavuşun bebeğinize

1 Beğeni

Öncelikle çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun bebeğini çabuk zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allah yanında olsun bebeğini sana bagislasin inşallah :heart::smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Allah şifa versin inşallah :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Rabb’im şifa versin yavruna inşaallah tez zamanda iyileşir canım benım :palms_up_together:

1 Beğeni

Rabbim bebeğini şifa versin inşallah tez vakitte sağlıkla kucağına al. O minik bedenleri iğne ilaç benimde yavrum 2 gunlukken yoğun bakıma aldım nefes alamıyordum. Rabbime sığın bol sadaka cıkar kardeşim hep dua et ve asla umudunu kaybetme dua et

1 Beğeni

Rabbim şifa versin inşallah

1 Beğeni

Allah şifasını versin,güzel sevinçli haberlerinizi de paylaşmaniz dileğiyle. Her akşamın bir sabahı vardır tez zamanda bebeğinize kavuşmanızı dilerim. Bebekler güçlüdür siz de güçlü olun hisseder sizi​:palms_up_together:

1 Beğeni

Allah’ım şafi ismiyle şifa versin tez zamanda canm sanda sabır versin güçlü ol

1 Beğeni

Rabbim bebeğini bir an önce kucağına aldırsın inşallah hemen iyileşir sağlığına kavuşur rabbim şifalar versin

1 Beğeni

Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. ( Çok dua ettim ve içimdeki ses iyi olacak yavrun diyor. Rabbim kimseyi o duruma düşürmesin ve seni de yavrunuda bir an önce sağlığına kavuştursun)

1 Beğeni

Oy kuzum benim Allah acil şifalar versin bebişine inşallah hemencik iyileşir :pray:

1 Beğeni

Eş-Şâfî ismi hürmetine Rabbim bebeğine tez vakitte şifa nasip eylesin güzel kardeşim. Sizlere de dayanma gücü ve sabır diliyorum.

1 Beğeni

Rabbim safi ismiyle şifasını etsik etmesin üzerinizden ve benimde benim gibi şifa bekleyen bütün kullarininda tez vakitte şifasını versin insallah :pleading_face:

1 Beğeni

Rabb’im yardımcınız olsun duaları iki salavat arasında yapalım inşallah bir de büyük Cevşen de tahmidiye duası var lütfen rica ediyorum bir yasini Allah rızası için okuyun kalbinizdsn de çocuğunuza şifa dileyin diğer şifa bekleyenleri de unutmayın çünkü biz başkasına dua ederken melekler de bizim için dua eder Rabbim ona da aynısını ve daha hayırlısını ver der ardına Tahmidiye duasını sık sık okuyun bu dua şifa duasidir Safi ismi hürmetine Fettah isminin kudretiyle yettim kulum der

2 Beğeni