Dua yalvariyorum

Allah hepinizden razı olsun :palms_up_together:

1 Beğeni

Rabbim şafi ismiyle şifa versin insallah. Güçlü olun bebeginizin size ihtiyacı var. Insallah bu süreçleri atalatacaksınız. Çok Çok gecmis olsun

1 Beğeni

Bende 20 günlük bebeğimi uyuttuğum şu saatte yazıyorum çok üzüldüm gerçekten Rabbim Şafii isminin hürmetine tez vakitte şifasını versin inşallah sağ salim bir şekilde bebeğinizle birlkte hastaneden çıkabilmeyi bir ömür sağlıkla yaşamayı nasip etsin inşallah Allah yardımcınız olsun psikolojiinizi anlayabiliyorum ne kadar kötü olduğunu tahmin ediyorum ama sadece dua edin sizde gerisi Allah’a kalmış inşallah Allah’ın izniyle iyileşecektir tez vakitte dualrım sizinle​:palms_up_together::white_heart:

2 Beğeni

Allah’ım yardımcınız olsun güzel kardeşim :palms_up_together:t3::white_heart: bu günlerde geçecek inşaallah.

1 Beğeni

أَعُوذُ بِعِزَّةِ اللهِ وَقُدْرَتِهِ مِنْ شَرِّ مَا أَجِدُ وَأَحَاذِرُ Eûzü bi izzetillâhi ve kudretihî min şerri mâ ecidü ve ühâziru. (Bedenimde çekmekte olduğum şu hastalığın şerrinden Allah’ın izzet ve kudretine sığınıyorum.) 7 defa okuyun

1 Beğeni

Allah razı olsun okudum Rabbim kabul etsin

1 Beğeni

Amin Allah razı olsun :palms_up_together:

Amin ablam amin Allah tez bir zamanda bebeğine şifa versin inşallah ben azərbaycanlıyam sana bir dua diyeyim onu söyle sonra duanı et Allah o hep kabul edermis bir iki şey yazicam onlari oku duanı yap Allah kendisi dinliyor duanı ( ( bidemil məzlum 3. Defa ) Hz elinin kundakda oklanan bebeğine and verirəm Allah seni onun axan qanına susuz canına o körpəyə özün şəfa ver ya rəbbim ( ya rəbbim aləmin 7 defa ) (ya Allah 7 defa ) bunları şöyle sonra duanı et inşallah tez bir zamanda duaların kabul olur bebeğin şifa bulur

1 Beğeni

Rabbim şafi ismi ile şifa versin ins :palms_up_together:

1 Beğeni

Allah’ım şifa versin, tüm kalbimle dualarım sizinle.

1 Beğeni

Rabbim ya şafi ismiyle şifa versin inşallah :palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Okuyamıyorum dinlesem olur mu siz yazdığınızdan beri dinliyorum aşırı hoşuma gitti Allah razı olsun inşallah tesirini de görürüm evladımda

Okudum inşallah Rabbım kabul etsin aminn

Rabbim size de Şafii ismi hürmetine kalıcı şifalar versin

1 Beğeni

Bende doğum hikayemi paylaşrım bizde entübe olarak yoğun bakımda kaldık ve çok şğkğr kurtulduk dilerim en kısa zamanda kavusursunuz umudunuzu kaybetmeyin rabbim sizin ve sizin üçin edilen tüm duaları kabuk etsin

Okuyamıyorsaniz dinleseniz de olur elbette

Bir de manasını dinleyin bakalım inşallah daha çok tesir eder

1 Beğeni

Aminnnnnn​:palms_up_together:

Amiiin inşallah canım amin

Rabbım ya şafi ismiyle şifa versin inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın Allah yardımcınız olsun​:palms_up_together:

1 Beğeni