Merhaba kızlar hastanedeyim yatisim yapildu digumdaneye doktoru bekliyorum sancim acilmam yok 41 haftayim doktor geldiğinde bakip karar verecek
Allah izinle saq salamat olduğunu eşdəsən uzun gülərək eviniə dönəsən Amin şad xəbərlər eşidəsən inşallah Amin Canım
Hayırlı olsun inşallah…
Allhim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin hayrıli doğumlarin olshn inşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Suni sancı verdiler bekliyorum sürekli takip ediyorlar çıkıp Özele de gitmek istedim sezeryan olmak istedim ama her şey şu an çok normal bir sıkıntı olursa biz de sezeryan alırız dediler kararsız kaldım Umarım pişman olmam şu an daha suni sancıyı da hissetmiyorum
Doktor diyor sen ilkini doğurmuşsun doğurursun çok rahat diyor her şeyin çok güzel diyor Bir sıkıntı olursa zaten takip edeceğim ben alırım sezeryana diyor Umarım çıkıp özele gitmediğim için Pişman olmam
Canım bebeğine ve sana sağlık sıhhat diliyorum… Rabbim kolaylaştırsın
Rabbim sağ saglim bir avazda kucağına almak nasip etsin canım eğer herşey yolundaysa kendini korkutma eğer normal doğuracaksan ve herşey yolundaysa sezeryan için acele etme İnanki hiç kolay değil korkma sakin ol rabbim yardımcın olsun inşallah
Bilemiyorum korkuyorum
Korkksanda sonuçta Allah’ın izniyle öylede böylede doğum gerçekleşecek ama şöyle düşün eğer sıkıntılı bir durum olursa zaten seni sezeryana alicaklar he olmadı suni sancı ya rağmen açılma yok sancilara dayanamiyosun diyelim o zaman özeli düşünebilirsin saatlerce sancı çekmektense ama bir anda acilmanda olabilir boş yere bıçak altına yatmış olacaksın aklını başka şeylerle meşgul et kitap oku dizi izle vs. kendine ve bebeğine güven boş yere strese girip bu güzel anlarını mahfetme her şey güzel olacak sonuçta anne olmak kolay değil
Orasi öyle haklısınız sürekli kontrol ediyorlar zaten odada özel oda gibi yanimda refakatcim var telefonum falan elimde rahat yani baya bakalim sonuc nasil olacak
Hiç korkma annelik kolay dehil biz kadınlar çok güçlüyüz bunu da atlarim diye kendini motive et normal doğumdan sonra hemen ayağı kalkmayı düşün sezaryan iyi bişey değil sende biliyorsundur bunu bir saat bile sürmeden dogurursun goruceksin
İnsallah teşekkür ederim
Allah yardımcınız olsun hayirlis sağlıklı doğum olsun insalalh
Bu bana verdikleri sanci alttan bisey koydular icime o yavas yavas etki ediyomus o nasil bisey acaba bilgisi olan varmi
Alttan vermeleri çok iyi direk damar yolundan yani koldan suni sanciyi verselerdi dayanamazdin o acıya alttan yavaş yavaş vermişlerdir
Evet yavas basladi suan hizlandi ama acilmam yok biraz yumusamis sadece yürüyüş yapıyorum
Hala açılmam yok kızlar ama sancim fena ve o ilacin etkisi de 24 saatmis onu gecmesi gerekiyomus ondan sonra olmazsa olur sezeryan diyolar ama sanci dayanılacak gibi degil
Fitil veya balon yerleştirmiş olabilirler. Yurtdışındayım geçen ay arkadaş böyle doğum yapmıştı. İnşallah birde açılma olur. Rabbim kolaylık versin.