Dua edermisiniz

Dogumum oldu kızlar şükür gece baya agriliydi sürekli ağladım cok kötüyüm acilmamda yoktu hic sezeryan istedim ilac verdik 24 saat boyunca alamayiz dediler sabah artik dayanamayip imza atıp cikacaktim özele gidip sezeryan olacaktim acilma yoktu çünkü sabah doktorlari çağırdık dedik biz cikicaz tabi ben agliyorum sancidan sonra bi baktilar acilma 8 cm falan meger o ilac rahim yumusatmis bi anda acilma olmus. Dediler bu halde bırakmayız hastaneyi cikana kadar dogurursun falan derken bi anda suyum patladi ikinmaya basladim ebe dedi dur hazirlanalim ikinma nefes al falan ben tabi tutamiyorum kendimi ikinma hissi geliyor dedim ben tutamıyorum tamam sancin gelince ikin demeye kalmadan daha ebe önluğünü giyemeden iki üç ikinmada ebenin kucagina fırladi hepimiz şok olduk sonrasi tabi herseyi unutturuyo 3880 gr dogdu şükür sağlıklı aniden çıktığı icin onlar kesik atmadi ama yıktığım az oldu bende bilerek dikis istedim çünkü zorlanmıştim.baya kendimi attilar suan iyiyim otururken hafif sızlıyor geçiyor diger bebeğimdede vardi dikis hemen gecmisti bebegimde emiyor şükür simdilik bu kadar hepinizden Allah razi olsun tez zamanda sağlıkla kavuşun evlatlariniza

2 Beğeni