Merhaba hanımlar bebeği olanlar bebek doktorunu hamile olanlar kadın doğum doktorunu anlatsın bakalım. Memnun musunuz? Doktorunuzunda en sevdiğiniz yanı neler? Doktorda hangi kriterlere bakıyorsunuz?
Ben, bebeğim için en iyi doktor olsun dedikçe bi gönlüme göre doktor bulamadım. Bu üçüncü doktor
Doktora size 7/24 ulaşabilir miyim dedim o da olumsuz cevap verdi ve yenidoğan bebek için kucağa alıştırma dediği için değiştirme kararı aldım
Doktor bir güler yüzü yok, bebeğim odasından yarı çıplak çıktı. Hastalar arası ayrımcılık yaptığını da öğrendiğim için bende şalter attı (büşra duygu kağızman) hastalar arası ayrımcılık yapan hekim yeminini neresinden etmiş
Doktora gitmeden önce doktorda aradıĝım kriterleri saydığım bi mesaj attım o da uzun uzun cevapladı sağ olsun tamam dedim bu sefer oldu. Olmamış. Ben hiç bir bebeğin yarı çıplak çıkmasına izin vermedim dedi bugün gittik Bebeği soymadı ki yarı çıplak çıksın bu da hasta çıkmadan hasta alıyor soru soracam es vermiyor. Kaç kere sorularımı unuttum
Ben doktorumdan çokkkk memnunum. Hamile olmadan önce başka bir doktora görünmüştüm prolaktin değerin yüksek hamile kalamazsın olmadı aşılamaya başlarız dedi ve endokrinolojiye görün dedi bu kadar moralimi o kadar çok bozdu ki çok üzülmüştüm. Ama ben tek bir doktorda kalmak istedim başka bir doktora gittim şuan hala devam ettiğim doktora, o da tam tersi olur mu öyle şey biraz yüksek bunu biz ilaçla düşürürüz ve hamile kalırsın üzülme dedi moralimi düzeltti güzelce konuştu. Bir ay ilaç kullandım ve ilaç bittiği gibi gebe kaldım çok şükür. Biliyorsunuz bu süreçte moral motivasyon çok önemli ve bunu doktorum çok güzel verdi. 8 aylık oldum hala aynı doktora gidiyorum ve çok seviyorum doktorumu rahatça konuşabiliyorum çok sevilen ve yoğun bir Doktor bu yüzden kısa da olsa öylesine sohbet bile edebiliyoruz. Bu dediğim doktor devlet hastanesinde olması da şaşırtıcı tabi artık devlet hastanesinde düzgün doktor bulmak zor oldu malesef ki
Bende özel hastaneye gidiyorum ama hiç özel hastane gibi değil aşırı yoğun doktorum da çok tercih edilen birisi sürekli koşturuyor ne soracağımızı unutuyoruz ya da o çabucak söyleyip göndermeye çalışıyor. 2. Doktorum olduğu için son düzlükte değiştirmedim. Bir daha hamile kalırsam daha titizlikle araştırarak seçeceğim sanırım. Bir de sosyal medyada cinsiyet öğrenme partileri falan yapıyorlar odasında ben ise 5 dakikaya kapı dışarı oluyorum. Her giden kasa kasa meyve kutu kutu çikolata götürüyor. Biz götürmedik diye mi böyle oluyor anlayamadım
Benim doktorum Aslında İyi Doktor Məmnunum Ulturason Hekimimde iyi Qayet Diqqətcil Bakiyor Herseyine bebeyin Hep Başqa yerlerde düşdüm Hic razı Kalmiyordum Son zamanlar Girdiyim Ulturason Doktorum Harika Sezaryan Hekimimde Oğlumda Sezaryan yapacaq doktor Oğlumun zamanında Məmnun kalmisdim İnşallah simdi de məmnun Kalirim
Şûkürler olsun benim doktorumda çok iyiydi birdaha nasip olursa yine ona giderim gece gûndüz ulaşabiliyordum sorduğum her soruyu tane tane cevaplardî telaş ettiğimiz durumlarda bizi sakinleştirirdi doğumdan sonra hastanede kaldığímız gün bir gün kalıyoruz ya hemşireler falan domtorunuz sizle çok ilgili alakalî ameliyathanede falan hep ihtimam göstermiş her konuda biz odadaykende sık sık geldi allah binlerce kere razı olsun.