Doktorlarımızı çekiştirelim

Merhaba hanımlar bebeği olanlar bebek doktorunu hamile olanlar kadın doğum doktorunu anlatsın bakalım. Memnun musunuz? Doktorunuzunda en sevdiğiniz yanı neler? Doktorda hangi kriterlere bakıyorsunuz?

Ben, bebeğim için en iyi doktor olsun dedikçe bi gönlüme göre doktor bulamadım. Bu üçüncü doktor :woman_facepalming:t2:

3 Beğeni

İlk benden gelsin :thinking:

1. Doktora size 7/24 ulaşabilir miyim dedim o da olumsuz cevap verdi ve yenidoğan bebek için kucağa alıştırma dediği için değiştirme kararı aldım

2. Doktor bir güler yüzü yok, bebeğim odasından yarı çıplak çıktı. Hastalar arası ayrımcılık yaptığını da öğrendiğim için bende şalter attı (büşra duygu kağızman) hastalar arası ayrımcılık yapan hekim yeminini neresinden etmiş :saluting_face:

3. Doktora gitmeden önce doktorda aradıĝım kriterleri saydığım bi mesaj attım o da uzun uzun cevapladı sağ olsun tamam dedim bu sefer oldu. Olmamış. Ben hiç bir bebeğin yarı çıplak çıkmasına izin vermedim dedi bugün gittik Bebeği soymadı ki yarı çıplak çıksın :rofl::rofl: bu da hasta çıkmadan hasta alıyor soru soracam es vermiyor. Kaç kere sorularımı unuttum

5 Beğeni

Doktorumdan çok memnunum çok şükür :blush:

Asistanı iyi değil sadece

Rüya’da ilk bu doktora gittik, 4 yıldır değiştirmedik. Eylül’de de buna gidiyoruz

En güzel özelliği de bebeği muayene etmeden önce seviyor, kendine alıştırıyor

Ve hediye vermeden (balon, boyama kitabı vs) göndermiyor hiçbir çocuğu :blush:

7/24 ulaşabiliyorum. Gece 2 de yazdığımda bile anında dönüş almıştım

4 Beğeni

Ben doktorumdan çokkkk memnunum. Hamile olmadan önce başka bir doktora görünmüştüm prolaktin değerin yüksek hamile kalamazsın olmadı aşılamaya başlarız dedi ve endokrinolojiye görün dedi bu kadar moralimi o kadar çok bozdu ki çok üzülmüştüm. Ama ben tek bir doktorda kalmak istedim başka bir doktora gittim şuan hala devam ettiğim doktora, o da tam tersi olur mu öyle şey biraz yüksek bunu biz ilaçla düşürürüz ve hamile kalırsın üzülme dedi moralimi düzeltti güzelce konuştu. Bir ay ilaç kullandım ve ilaç bittiği gibi gebe kaldım çok şükür. Biliyorsunuz bu süreçte moral motivasyon çok önemli ve bunu doktorum çok güzel verdi. 8 aylık oldum hala aynı doktora gidiyorum ve çok seviyorum doktorumu rahatça konuşabiliyorum çok sevilen ve yoğun bir Doktor bu yüzden kısa da olsa öylesine sohbet bile edebiliyoruz. :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: Bu dediğim doktor devlet hastanesinde olması da şaşırtıcı tabi artık devlet hastanesinde düzgün doktor bulmak zor oldu malesef ki :frowning:

3 Beğeni
  1. Doktorum yazdığı bazı ilaçları nasıl kullanmam gerektiğini söylemiyor,sorduğumda zorla cevap veriyor.

2.bebeğime türlü türlü mamalar yazdı,4 tane mamamı değişilir,bünyesine zarar diye sinirden çatladım.

1. Kendi konuşuyor,ben konuştuğumda siz bişey sormayın diyor :rage: oda susduğunda aklımdakini unutuyorum ben.

4.ve çok sorumsuz,klizmanın bebeğe her gün zarar olduğunu söylememişti.

5.iyi yanı o ki ,cesur hastayken yazdığı ilaç fayda gösterdi o kadar. Hic bir iyi yanı yok…

İyi bir doktor bulsamda değiştirsem onu. Güləbatın ismi :joy:

1 Beğeni

Ne güzel umarım ben de uygun fiyata böyle bir doktor bulabilirim

2 Beğeni

Çok haklısınız :innocent:

1 Beğeni

Senin doktoru degiştirme zamanı gelmiş :smiley:

2 Beğeni

Haklısınız çok konuşmamış ama güven de vermiş

2 Beğeni

Çoktan geldi evet​:grin:

1 Beğeni

Bende özel hastaneye gidiyorum ama hiç özel hastane gibi değil aşırı yoğun doktorum da çok tercih edilen birisi sürekli koşturuyor ne soracağımızı unutuyoruz ya da o çabucak söyleyip göndermeye çalışıyor. 2. Doktorum olduğu için son düzlükte değiştirmedim. Bir daha hamile kalırsam daha titizlikle araştırarak seçeceğim sanırım. Bir de sosyal medyada cinsiyet öğrenme partileri falan yapıyorlar odasında ben ise 5 dakikaya kapı dışarı oluyorum. Her giden kasa kasa meyve kutu kutu çikolata götürüyor. Biz götürmedik diye mi böyle oluyor anlayamadım​:joy:

4 Beğeni

Kesin öyledir @Hasen :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

2 Beğeni

Çok saçma ya özel hastane bide düşün. Yeme dünyası olmuş. Birde onları story atıyor

3 Beğeni

Özel hastanede doktorlar para alıyor o yüzden hastayla ilgileniyor. Para ve s vermedinmi seninle ilgilenmiyorlar

1 Beğeni

Kız bu ne, değiştir Allah için. Ben sinir oldum doktora :rofl::rofl:

2 Beğeni

Aslında uygun da değil be arkadaşım, 780 TL sadece muayene ücreti :roll_eyes:

Her ay da böbrek ultrasonumuz var. Neyse ki o 200 TL

1000 liralık olup çıkıyoruz anlayacağın :roll_eyes:

1 Beğeni

Benim doktorum Aslında İyi Doktor Məmnunum Ulturason Hekimimde iyi Qayet Diqqətcil Bakiyor Herseyine bebeyin Hep Başqa yerlerde düşdüm Hic razı Kalmiyordum Son zamanlar Girdiyim Ulturason Doktorum Harika Sezaryan Hekimimde Oğlumda Sezaryan yapacaq doktor Oğlumun zamanında Məmnun kalmisdim İnşallah simdi de məmnun Kalirim

2 Beğeni

Doktor araştırmasındayım ,bulayım da kurtulayım​:joy:

1 Beğeni

Şûkürler olsun benim doktorumda çok iyiydi birdaha nasip olursa yine ona giderim gece gûndüz ulaşabiliyordum sorduğum her soruyu tane tane cevaplardî telaş ettiğimiz durumlarda bizi sakinleştirirdi doğumdan sonra hastanede kaldığímız gün bir gün kalıyoruz ya hemşireler falan domtorunuz sizle çok ilgili alakalî ameliyathanede falan hep ihtimam göstermiş her konuda biz odadaykende sık sık geldi allah binlerce kere razı olsun. :pray:

1 Beğeni