Doktorlarımızı çekiştirelim

Çok haklısınız. Acaba hasta başına ücret mi değişiyor. Yatağa yattığında vicdanı rahat uyuyabiliyor mu acaba.

İlk doktorum çok ilgiliydi fakat yanlış bilgiler verdi bebeğimizin yapışık ikiz olduğunu felan söyledi bizi çok korkuttu Perinatoloji doktorum çok ilgili ve çok iyi bi doktor gerçekten çok iyi bi beyefendi sanki yıllardır tanışıyomuşuz gibiydi her şeyini her bilgisini tam takır söylüyodu söyledi ve çok sevdiğim bi doktorum tek kötü yanı çok pahalı pahalı olmasa doğumumu da yaptırırdım Normal kadın doğum doktorumda çok iyi bi kadın sadece çok kalabalık oluyor ve muayene esnasında sezeryan acil doğumlar oluyo ona gidiyo beklemek zorunda kalıyoruz

İlk ve üçüncü doktor 660 ikinci doktor 700 liraydı. Burda özel klinik 1200 lira civarında

Benim doktorum can doktorum Allah’ım hiç bir yerde dara koymasın onu ilk gittiğimde çok umutsuz bir şekilde gittim Erzurum Atatürk üniversitesindeydi ( prof.dr. Bünyamin börekçi) çok mutsuzken buldum onu bize vesile oldu ilk bebegimiz oldu daha sonra özel hastaneye geçiş yaptı ikinci bebeğim içinde gittim ikiz oldu ama malesef düşük oldu şimdi bu yıl tekrar gittim şükür Allah’a 2 günümüz kaldı kucagimiza almaya diyeceğim oki bir doktora güven foktorun hastaya saygısı ilgisi çok önemli 6 yıl çocuğum olmadı görmediğim doktor kalmadı hem özel hem devlet hiç kimse arastirmadi bişey söylemedi m bünyamin bey sağolsun çok ilgiliydi başından beri çocuk doktorumuzda malesefki gitti suanlik bı domtorumuz yok bebek doğunca bakicaz onada​:rose::hugs:

Çocuklar ne yapsın bu fiyatlarla, oyy oyy. Büyüseler de kurtulsak şu kontrollerden

hamileliğimden beri kendi her iki doktorum da iyi insanlardı,hem özeldeki hem de devletteki.Çok şükür bebeğimin doktoru da çok iyi insan ne zaman sorun olursa hemen arıyorum vatsapta yazıyorum.Kendisi bile gece 3 4 deme ulaş bana bir sorun olarsa demişti.Her kontrole gittiğimizde de çok ilgileniyor bizimle sağolsun

Her ay çağırmayan doktor bulmak lazım

Evet yaa aynen öyle