Inanır mısınız? Ben hic bir şey yemegi düşünmüyorum tam aksine emziren anne diyetime dönmeyi düşünüyorum
Malesef doğurduktan sonrada tıka basa yiyeceğin mümkünsüz.Onu yeme gaz yapar bunu yeme gaz yapar diye diye…Allahın patatesi bile gaz yapıyormuş![]()
Ben diger dogumlarda hep yedim hersey yedim en basidini soyleyeyim kurufasulye yanina bol limonlu sogan yiyordum hic birşey olmadi ha bire o gaz yapar bu gaz yapar dersek ister istemez gaz oluyor baktin kafan rahatsız gaz yapar diyorsun her yemekten sonra bir fincan rezene ic mesela yemeklere ga,ini almaso icin kimyon kat ![]()
![]()
![]()
Patatesin gaz yaptığını hic duymadım ![]()
Malesef yapıyormuş:/ bebeğim çok gazlı,doktorum bir çok şeyden uzak dur söyledi(
Anladim canim bak benim yan komsum bunlari kullandi cok memnun kaldi ondan ismini aldim ne olur ne olmaz diye doktoruna danisip kullanabilirsin
Trendyolda varmis favorilere ekledim onlarida yakin zamanda alayım ne olur ne olmaz
Salçalı ve baharatlı soslu ne varsa yiyeceğim
Ye gitsin be ben daha geçen ciğerim yanasıya kadar acı yedim. Acılı noodle yedin mi? Zaten gazlı bir bebek ne yapsam geçmiyor bir de ek olarak dünyayı kendime daha fazla mı zindan edeyim. Canım ne çekerse yiyiyorum.
Nurse harveys damla bi işe yaramıyor doktorlar bile diyor
Ohh afiyet olsun arkadaşım ![]()
![]()
Ben yedim,leziz oluyor
Etli çiğköfte
ciğer kebabı gebelik şekeri den kurtulursam da inşallah bol çikolatali pasta ![]()
Noodle hiçbir zaman yemeyin özellikle içeriğine bakın palm yağı varsa hele uzak durun kansere davetiye çıkarıyor
Bol bol cips![]()
Cips ve midye
Kocamannnnn bir yaş pasta![]()
Midye, mumbar dolması, kokoreç midye midye midye ![]()
![]()
Doğduktan sonra Diyetisyene gideceğim ve Spor yapacağım yemekler benden uzak dursun ![]()
![]()
Midye şırdan kuşbaşı kola doyasıya cips ve hamburgerrrrr
Valla hiç bir şey yememezlik yapmadım yedim valla herşey