Doğurduktan sonra tıka basa ... yiyeceğim 😃 Boşluğu doldur

Aynen oyle. Ama tıka basa bazı şeyleri yiyip icemiyorum. Doktor dün bebek randevumda yasakladı. :person_facepalming: Gazli icecekler icemiyorum ve hıyar domates karpuz küçük kavun, fındık ı bana yasakladı :face_with_diagonal_mouth:

Bebeğe gaz mı yaptı yoksa allerji mi

Hem gaz hem alerji yaptı.

Cansu inanır mısın ekmeğe hasret kaldım​:sweat_smile: ekmek de hiç yemiyorum :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Şekerinize o kadar özenle dikkat ediyorsunuz. İlk defa bu kadar özenle dikkat edeni görüyorum. Nefsinize hayranım maşallah size :star_struck:

2 Beğeni

Kanlı kaka veya mukuslu kaka mı gördün

1 Beğeni

Mukuslu kaka. Ve karni şiş gazdan dolayı. O kadar gazi oluyor ki miniğimi :pensive: Doktor kontrolunde ciyerlerine bakamadı bile. @Cansu

1 Beğeni

@Sevane18 Her doyduğunda gazını çıkartıyor musun ?

1 Beğeni

Evet cıkarıyorum. @NURAN

1 Beğeni

İlkinde de gaz oluyor yediklerime de çok dikkat ediyorum,hiyar,domates fln yemiyorum ben de ama yine de gaz oluyor doktor 3aya kadar olucak dedi öyle bi kızarıyor ki,gazı olunca​:disappointed: o acı çekince ben de kötü oluyorum

2 Beğeni

Bende yemiyordum artık ama var hâlâ gaz,3 aya kadar dikkatli olmamı söyledi . O kadar gaz oluyor ki doktor ilacini vaktinde ver yediginede dikkat et yoksa qirija yarana bilir dedi Allah korusun.

1 Beğeni

Geçmiş olsun bugün nasılsınız

2 Beğeni

Hâlâ gaz problemi yaşıyor bebeğim. ilaçlarla karşısını alıyorum biraz. Teşekkür ederim. @Cansu

1 Beğeni

Her yediğin yemeğe kimyon koymaya çalış. Rezene çayı içebilirsin. Bebeğini doyurduktan sonra hemen yatırma, en az 20 dk dik tutmaya çalış

1 Beğeni

Kimyon seven biri değilim ama rezene almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Ciğer :joy: zararli diye okumuştum

2 Beğeni

Merhaba @Şeyma008 hoşgeldiniz :bouquet: kimi doktorlar hamilenin durumuna göre izin verebiliyor isterseniz doktorunuza bi tekrar sorun :innocent:

2 Beğeni

@Şeyma008 Aramıza hoşgeldiniz :blush: :heart:

Ciğer normalde yiyen biri değildim fakat Edirne’nin ciğeri meşhur olduğu için hamilelikte bolca yedim, bir şey de olmadı şükür. Doktorum da yasaklamamıştı. Güvenilir yerden yenilirse sıkıntı olacağını düşünmüyorum

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin guzel anne @Şeyma008 :rose:

2 Beğeni

Salam sosis pastırmadan uzak duruyorum yasak diye çok cazip geliyor :pensive:

2 Beğeni