Aynen oyle.
Ama tıka basa bazı şeyleri yiyip icemiyorum.
Doktor dün bebek randevumda yasakladı.
Gazli icecekler icemiyorum ve hıyar domates karpuz küçük kavun, fındık ı bana yasakladı ![]()
Bebeğe gaz mı yaptı yoksa allerji mi
Hem gaz hem alerji yaptı.
Cansu inanır mısın ekmeğe hasret kaldım
ekmek de hiç yemiyorum ![]()
Şekerinize o kadar özenle dikkat ediyorsunuz. İlk defa bu kadar özenle dikkat edeni görüyorum. Nefsinize hayranım maşallah size ![]()
Kanlı kaka veya mukuslu kaka mı gördün
Mukuslu kaka.
Ve karni şiş gazdan dolayı.
O kadar gazi oluyor ki miniğimi
Doktor kontrolunde ciyerlerine bakamadı bile. @Cansu
@Sevane18 Her doyduğunda gazını çıkartıyor musun ?
Evet cıkarıyorum. @NURAN
İlkinde de gaz oluyor yediklerime de çok dikkat ediyorum,hiyar,domates fln yemiyorum ben de ama yine de gaz oluyor doktor 3aya kadar olucak dedi öyle bi kızarıyor ki,gazı olunca
o acı çekince ben de kötü oluyorum
Bende yemiyordum artık ama var hâlâ gaz,3 aya kadar dikkatli olmamı söyledi . O kadar gaz oluyor ki doktor ilacini vaktinde ver yediginede dikkat et yoksa qirija yarana bilir dedi Allah korusun.
Geçmiş olsun bugün nasılsınız
Hâlâ gaz problemi yaşıyor bebeğim. ilaçlarla karşısını alıyorum biraz. Teşekkür ederim. @Cansu
Her yediğin yemeğe kimyon koymaya çalış. Rezene çayı içebilirsin. Bebeğini doyurduktan sonra hemen yatırma, en az 20 dk dik tutmaya çalış
Kimyon seven biri değilim ama rezene almayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim ![]()
Ciğer
zararli diye okumuştum
Merhaba @Şeyma008 hoşgeldiniz
kimi doktorlar hamilenin durumuna göre izin verebiliyor isterseniz doktorunuza bi tekrar sorun ![]()
@Şeyma008 Aramıza hoşgeldiniz
![]()
Ciğer normalde yiyen biri değildim fakat Edirne’nin ciğeri meşhur olduğu için hamilelikte bolca yedim, bir şey de olmadı şükür. Doktorum da yasaklamamıştı. Güvenilir yerden yenilirse sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Aramıza hoşgeldin guzel anne @Şeyma008 ![]()
Salam sosis pastırmadan uzak duruyorum yasak diye çok cazip geliyor ![]()