Doğurduktan sonra tıka basa ... yiyeceğim 😃 Boşluğu doldur

Hamilelik sürecinde tüm anneler beslenmesine özen gösterir. hamile kalmadan önce çok sevdiği şeyleri kısıtlar. Peki doğduktan sonra tıka basa yiyeceğim dediğiniz bir yiyecek var mı? Hadi boşluğu dolduralım :smiley:

9 Beğeni

Fast-food (seçim yapamadım, hepsinden):drooling_face:

7 Beğeni

Ben tıka basa sosis yemiştim :face_with_hand_over_mouth:

6 Beğeni

Yemek yicem ya

2 Beğeni

Ayy Nutella yiycem hamilelikte tiksindim yiyemiyorum :sweat_smile::sweat_smile:

4 Beğeni

En çok midye yemeyi özledimm sanırım doyana kadar yiyceemm :smiling_face::smiling_face:

7 Beğeni

Midye kokorec fast food kola bende gebelik sekeri de cikmisti ondan epey var aklimda biseyler

3 Beğeni

Ben ilk 3 ayımı doldurduktan sonra her şeyden azar azar yedim. Doktoruma danışarak tabi. Az pişmiş gıdalar hariç Türkçesi aklıma gelmedi. Tavaya yumurtayı kırıyoruz ya hani, sarısı tüm kalıyor ekmekle patlatıp ekmeği bana bana yiyoruz haniiiii​:heart_eyes: İşte ondan çokkk istiyorum :smiling_face_with_tear: Emzirirken de yenmez o diyen olursa ağlarım ama :sweat_smile:

1 Beğeni

Waffle ,patates ,soğan halkası kızartması

3 Beğeni

Yasak olan ne varsa :sweat_smile:

4 Beğeni

Cig kofte canim cekiyo cok

4 Beğeni

Mide yanman yoksa etsiz yemenin bi zararı yok arkadaşım :blush:

2 Beğeni

Patates kızartması ve dondurma :drooling_face:

3 Beğeni

Bunları yemeniz bir sıkıntı yaratmaz bence.Doğru kızatılmış yiyecekler kabızlık falan yaratıyor ama fazlası.Dondurma hakkında bir blog paylaşılmışdı programda okuya bilirsiniz :blush::pray:t4: @Zühre

3 Beğeni

Gebelik şekerim olduğu için yasak :smiling_face_with_tear:

3 Beğeni

Aa kusura bakmayın,bilmiyordum

1 Beğeni

Önemli değil :sweat_smile:

1 Beğeni

Avcunun içi kadar yersen bir şey olmaz arkadaşım. Patates kızartması yediğin gün ekmek yemezsin

1 Beğeni

Ben suhi yiycem ya cok istiyo canim ama bebeye gore yiyemiyorum

3 Beğeni