Doğumun yaklaştığının belirtisi

Kızlar doğumun yaklaştığının en belirgin özellikleri belirtileri neler.

@NURAN arkadaşımız gibi her gün kasılmam var normal mi arkadaşlar demek :rofl::rofl::rofl: Yarın doguracam diyip yine yarını beklemek :sweat_smile::sweat_smile::rofl::rofl:

Bu konuda sözü uzmanımız @NURAN hanıma bırakıyoruz.Kendisi bütün belirtileri yaşayıp,hala doğuramadıda.:joy::joy::face_with_peeking_eye:

@NURAN evet bizide söyle hazırlıklı olalım

Kahkaha attırdınız bana @Cansu @FidanUğur :rofl::rofl::joy::joy::joy:

Her gün yaşadıklarım ama bir türlü beni doğurtmayan belirtiler :

Kasılmalar Bel ağrısı Kasık ağrısı/batması Kahverengi lekelenme

Geriye bir tek su gelmesi kaldı herhalde. Onu da yaşarsam kesin doğuma giderim :joy::joy::joy:

Bendede şuan sık sık kasılmalar geliyor bel ağrısı zaten arşa çıktı lekelenme henüz yok birde dediğiniz gibi su gelmedi

@Kaplanaleyna Kasilmalar duzenli mi.baski hissi var mi mesela affedersiniz tuvaletiniz gelmis gibi

Bazı zamanlarda düzenli bir şekilde geliyor zaten bebek kanala girmiş durumda karnım düştü baskı hissini çoğu zaman hissediyorum.

Hatta bazen öyle bi bastırıyor ki aşağıya doğru çok sık hissediyorum onu

Sizin göbeğiniz düştü mü bebeğiniz kanala indi mi peki?

@Kaplanaleyna benimde karnim indi mi inmedi mi tam anlamamıştım ama yuruyus yaptim dogumdan bi gun önce yuruyusten sonra gece karnim duzenli sertlesiyordu cokta hafif adet sancisi gibi sancim vardi ama oyle.rahatsiz edecek tarzda değil, sonra surekli.tuvalet hissi var gibiydi bayagi da tuvalete gittim o gece sonra bu boyle devam edince doktoruma yazdim öğleden sonra bir gideyim dedim megerse doğum başlamış… kasilmanın yanina tuvalet hissi gibi.duzenli baski gelirse ihmal etmeyin :smile:

Zaten benim şuan doğumum başlamış 3 cm açıklığımda var hastaneye yatış verdiler ama durdurucaklardı bende onun için evde istirahat etmeyi tercih ettim.

Dediğiniz gibi gece tuvalet ihtiyacı için en az 4 5 kere kalkıyorum.

Kacinci haftanizdasiniz

34+2 yim şuan

Aaa erkenmis… Ben son haftalardasiniz sanıyordum serum vs takmadilar mi ya da ciger gelistirici igne

Ciğer geliştirici iğne yaptılar sadece 1 doz

Siz bilirsiniz ama yatis yapsaydiniz durdurmalari iyi.olurdu haftaniz erken çünkü

Yakınlarımdan gördüğüm için yatmak istemedim.Bir ton ilaç veriyorlar ve ondan sonrasında doğum çok daha zor oluyor mahfoluyor insan.

Suni sancıyla bile açılması olmuyordu yakınımın perişan oldu