Doğumum gerçekleşti

Ayın 17 sinde yatırdılar beni ve sabaha karşı dörtte doğumumu yaptım. Dikişlerim atıldı her şey gayet güzel geçti derken bir saat sonra kanamam olduğu farkedildi. Beni masaya yatırdılar ve atılan dikişleri açıp tekrardan attılar. Odama geçtim bir saat sonra tekrardan kanamam oldu masaya yatırdılar beni ve aynı şekilde dikişlerim açıldı yeniden yapıldı. Odama geçtim ama halim kalmamıştı. Bir saatte 1.5 lt kan kaybettim. Bu defa kendi doktorum beni masaya aldı ve dikişleri o attı. Rahmin en içinden en dışına dikiş atıldı ve tabi makatın hemen altına da dikiş atıldı. 7 tampon rahmin içine atıldı. Doktorlar dediki doku tutmuyor dikişi ama en başından beri doktorların hatasıydı bu hale gelmemin. Çok büyük iki tane basurum oldu. Evimde klozet yok tuvaletimi çok zor yapabiliyorum. Beni ameliyata alacaklarını söylediler dikiş atmalarına izin vereyim diye ve o esnada sustum. Canımı çok yaktılar. 2 saat kendimden geçmişim. Yanımda kız kardeşim ve eşim tek vardı. Taburcu olduktan sonra annem memleketten geldi ve halimi gördü kaynanama kızdı. Ama kızamadı da. Şimdi evdeyim ağrılarım var ve az sonra kontrole gideceğim. Doktorum beni masaya yatıracak tekrardan ama ben çok korkuyorum. Yürüyemiyorum bile. Bana dua edin hanımlar. Rabbim kimseyi o kapıda bırakmasın inşallah. Rabbim çocuklarımızı bize bağışlasın. Acısını göstermesin hiç birinin. Amin. :pray::pray::pray:

8 Beğeni

Çok geçmiş olsun canım. Yaşadığın bu olumsuz olay beni de üzdü. Rabbim yardımcın olsun inşallah dualarım seninle. Bir an once sağlığına kavuşursun inşallah :pleading_face::heart:

2 Beğeni

Tez zamanda sağlığınıza kavuşun inşaallah bende üzüldüm yaşadığınız duruma çok geçmiş olsun iyi düşünün iyi olsun moralinizi yüksek tutun size muhtaç bir bebeğiniz var​:mending_heart:

Cok gecmis olsun insallah sıkıntısiz cozerler artik da rahat edersiniz bende uzuldum sizin adiniza cok zorluk yasamissiniz tekrar tekrar sezeryan olmus gibi olmus tek sezeryan olucak olup sizin durumunuzdan sonra insan kendi haline bakip sukretmeli uzulmeyin anlamadigim 4 kere de nasil tutmadi bu dikisler cok degisik Allahim evladiniza size can sagligi versin

Çok geçmiş olsun canm içim cız etti basur çok acır bilirim bide üstüne 3 4 kez dikişlerin yenilenmiş demekki bünyen kabul etmiyor yapıştrma diye birşey duymuştum keşke imkan olsada öyle yapılsa ama onuda bünye kabul ederim oda var Rabbim sana güç kuvvet versin acil şifalar versin tez zamnd iyileş :pray:t2:

Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin :palms_up_together: çok zor bir doğum olmuş

Normal mi sezeryan mi yaptınız eziyet uzerine eziyet cekmissiniz belliki çok güçlüsünüz bunuda anlatacaksınız

@Leyl çok sıkıntılı bir süreç yaşamışsın çok geçmiş olsun :slightly_frowning_face::rose: bebiş iyi değil mi

Çok geçmiş olsun canım benim :pensive:

Rabbim safi ismi ile şifa versin inşallah :heart: Tez zamanda iglesirsin inşallah . Okur okumaz hemen bizim gruba yazdım acil şifa duaları okuyun diye sayısız okuturdum İnşallah iglesirsin

Allah razı olsun inşallah canım. Amin inşallah rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin​:pray:

Allah razı olsun inşallah teşekkür ederim. Her şey bebeğim için zaten. Yoksa dayanabilir miydim hiç bilmiyorum :pray::pray:

Beni çok yırttılar kendi rahatlıkları için. Allah razı olsun inşallah canım. Amin inşallah amin. Rabbim çocuklarımızı bize bağışlasın :pray::pray::pray:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun :pray::pray:

Normal doğum oldu ama 4 kere sezeryan olmuş gibiydim. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah :pray::pray:

@Hatice çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun :pray: bebiş sütüm gelse biraz iyi olacak inşallah

Çok teşekkür ederim canım

Allah senden razı olsun canım. Rabbim seni de bir sancıda kurtarsın inşallah. Çok mutlu oldum Allah razı olsun senden.Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin inşallah. Dualarım seninle canım benim. Doğumunu bekliyor olacağım. :pray::pray::pray:

Çok geçmiş olsun ne demek dikiş tutmadı tıp ilerledi size çok acı çektirmişler bazı doktorların ebelerin hisleri duyguları alınmış sanki Rabbim şifa versin tez zamanda

Allah şifa versin, keşke öyle olsaydı böyle olsaydı demek istemiyorum bundan sonrasında çabucak toparlarsın inşallah.Çok geçmiş olsun 🪻🪻