Gerçekten büyük geçmiş olsun Allah’ım ağrınız dindirsin insalalh tekrar aynı acıyı yaşamazsınız![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Allah cümlemizden razı olsun inşallah ![]()
![]()
![]()
Çok çok geçmiş olsun
Rabb’im şifa versin inşallah bebeğinizide analı babalı büyütsün inşallah
En kısa sürede iyileşmeniz dileğiyle ![]()
Çok geçmiş olsun canım cok üzüldüm valla rabbim sana şifa versin insaaallah tez zamanda toparlarsin kendini
Neden o, şekilde oldu anlayamadım. Kesiği dış kısma atmıyorlar mı. Doğum esnasında çok mu hor davrandılar rahime dikiş atacak kadar
Merhaba bende kırk gün önce doğum yaptım ve birebir aynı şeyleri yaşamışız neredeyse saat üç ten başlandı suni sancılar verilmeye ve saat dokuz buçukta doğumum gerçekleşti çok zor bi doğumdu ama dikiş anı benim içinde çok daha zordu dikiş atıldığı yerde kanamam durmuyordu tam iki buçuk saat sürdü dikiş atmaları basur oluştu bende de ve dikişlerim makat bölgeme kadar uzamıştı sonda takıldı zaten tuvalete çıkamam die tampon da vardı yoğun bi baskı hissediyordum tam 20 gün boyunca yürüyemedim bacaklarımı hareket ettiremedim zaten asla oturamıyordum tuvalete çıkamıyordum bir gün ağlaya ağlaya çıktım tuvaletten ve acile gittim çok zor bi süreçti hala atlatmış değilim tuvalete otururken ki o baskı devam ediyor Allah yardımcımız olsun inşallah bi an önce toparlanır iyi olursunuz
Allah razı olsun inşallah canım. Amin inşallah
Okurken titreye titreye okudum. Rabbim aynı acıyı bir daha yaşatmasın inşallah. Çok geçmiş olsun
Hiç bilmiyorum ki
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah amin
Amin inşallah Allah razı olsun canım
İnşallah canım inşallah. Allah razı olsun ![]()
Amin inşallah çok sağol
Sanırım çok acımasız olanlar var aralarında benim doğumum esnasında odanın geldiği hali temizlemek için içeri gelen iki bayan ağızlarını kapatıp bune bune hal ne olmuş burda dediler ve bi tanesi kulağıma eğilip yazık sana böyle şeymi olur sen iyi ebeye denk gelememişsin dedi
Hiçkimseye güvenemiyor insan artık. Vicdansızlar. Artık normal doğumu bile insan evde yapmak istiyor.
Adı kalmış sadece normal doğum olarak yoksa sezaryenden farksız bence
Gerçek normal doğum bu kadar acılı değil ki dayanalicak kadar oluyor ve aralarda duruyor uyku bastırıp uyuyup dinleniliyormuş simdioyle mi dayıyorlar suniyi fitili benim 3. Doğumum da 4 tane rahim yumusatici vurdular sakinlestirici vurdulaar artik nefes alamadim oksijen verdiler
Gerçekten de öyle. Sezeryan olanlar benden çnce ayaklandılar ve iyi ki normal doğum yapmamışız diyorlar
Ölümden döndüğümü biliyorum. Doktor en son abla bağırma öleceksin kan kaybından dedikten sonra orda kızımı düşünüp ağzımı bıçak açmadı ve dikişleri tekrar attılar. Allah biliyor ne acı çektiğimi. Rabbim bir daha bu durumu ne bana ne başkasına hiç yaşatmasın. Amin
Amin amin inşallah