Doğumu başlıyor

Arkadaşlar merhaba 39 + 5 haftalık oldum az önce uyurken çok şiddetli bir ağrıyla uyandım afedersiniz böyle sanki tuvaletim gelmiş de karnım ağrıyormuş gibi hissettim tuvalete gittim ama tuvaletim yok biraz zorladim da yine yok sonra o ağrı geçti geldim yatağa oturdum sanki böyle bir ağrı da geliyor gidiyor gibi anlayamadım ilk hamileliğim olduğu için sancıyı da tam olarak bilmiyorum bu sancım olmuş oluyor şu anda sebebini bilmiyorum ama içimden de öyle bir ağlamak geliyor ki şu an şoklar içerisindeyim

Öncelikle sakin ol canım sancılarıni takip et mutlaka kaç dakika sürüyor birde yapabildiğin kadar suquat ve ördek yürüyüşü yap evdeki açılman rahat olsun sancın yani ağrının şiddeti artar ve 5 dakika altına düşerse hastaneye gidersin

Sancılar 20 dk da bir geliyor takip etim böyle büyük tuvaletim varda yapamıyormuşum gibi

Bebeğin kafasının doğum kanalına inmesi ile güçlü tuvalete çıkma hissi ggelmesi normal üst karın ve diafram-mide hizasında bebeğin aşağı inmesine bağlı bir rahatlama olur Bu doğumun yaklaştığını gösterir canım hazırlıklı ol her an suyun patlaya bilir veya sancıların aralıkları kısalar bilir

2 Beğeni

O şiddetli sancılar girip çıkmaya devam ediyor karnım değil karnımın altında yani bikini bölgemin üstü tam üstü hem de

Tamam canım doğum sancıları başlamış hastane yakın ise 5 dk altına düşene kadar evde çek sancını yoksa hastanede suni sancı veriyorlar o çok zor kendi sancın daha iyi takipte kal sancın çok şiddetli olduğu an hastaneye gidersin suyun gelirse o ara hemen git hastaneye

Hastaneye gittin mi canım doğum başlamış

Tamamdır teşekkür ediyorum :smiling_face_with_three_hearts:

Rabbim kolay güzel bir doğum.nasip etsin ins bizi habersiz birakma

Saolun Allah razı olsun inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Yok gitmedim annem diyor biraz daha bekleyelim iyice ağrıdan duramadığında gidelim birdaha geri gönderirler sonra anlamadım

Ya canım benim gönderirlerse yine Gelirsin eve bir şey olmaz Yani bazen gidiyorsun Onlar suyu patlatır ila su gelecek diye bir şey yok Allah korusun bebeğine bir şey falan olur hani hiç riske atma

Haklısınız bende korkuyorum birazdan çıkacam

Gitin mi cnm İnşallah

Güzel haberlerinizi bekliyoruz, kolaylıkla gelir inşallah​:blush:

Kızlar ben bugün doğum yaptım sabah 6.30 da sancım başladı akşam 4 de hastaneye gittim açılman yok diyip geri gönderdiler ama ben ölüyordum sonra özele gittim duramıyorum dedim gerekirse sezeryana alın dedim özel baktı 8 santim açılman var dedi istersen burda istersen devlete geri git dedi devlete tekrar gitim 8 değilde 5-6 santim açılmış dedi yatışımı yaptı saat 23 de normal doğum yaptım ama öldüm öldüm bittim

Kızlar merhaba ben 39 + 3 haftalık hamileyim benden böyle sarı kremsi bir akıntı geldi internete baktığımda nisanın rengi sarı şeffaf kahverengi olabiliyormuş acaba nişan mı geldi ilk hamileliğim olduğu için anlamıyorum

Evet gelmiş olabilir

Aynı şey bendende gelmişti doktora söylediğim de nişan diyebilmemiz için ufakda olsa kanlı leke olması gerekiyo demişti