Doğumu başlıyor

Yok kanlı falan değil ama sümük gibiydi

Zaten yarın için beni hastaneye çağırdı doktor yani perşembe günü gittim ama bir hafta sonra çağıracaktım 40 haftan dolması dedi 40 haftan dolmadan gel yarın gittiğimde 39 + 5 olmuş oluyorum artık gün mü verecek yoksa sezeryana mı alacak bilmiyorum çoğu kişi Sony sancı verip doğumu da başlatacak olabilir diyor

Aynen canm benimde öyleydi normal akıntı dedi kan olması gerekiyo az da olsa dedi

Bende 39+3 üm hep konu başlığında seni görüyorum biraz sakin kal kız :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

:joy::joy: ay hiç sakin kalamıyorum yarın doktor çağırdı şansa yarın annemin işi var burda olmayacak ya yatış yaparsa ya doğuma alırsa diye düşünmekten alamıyorum kendimi birde ilk hamilelik heyecan korku karma karışığım biran önce doğum yapmakta istiyorum valla duygular çorba oldu :joy::joy:

Hahahaa en hayırlısını kolaylıkla nasip etsin rabbim. Günlerimiz aynı bakalım önce kim doğuracak :sweat_smile:

Bakalım ben yarın sabah erkenden gidicem ne diyicek bilmiyorum doktorun söylediklerini halama anlatınca diyor ki kesin yatış verip suni sancı verecek bilmiyorum bakacağız​:joy::joy:

Ya bu bahsettikleri rahim yumusatma mi neymiş onları isteyin bari yaa bide şu doğum başlatan videodaki hareketleri yapın siz de suni sancı vermeden kendi sanciniz gelir belki​:smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t3:

İnşallah öyle kolay bir yoldan halledebiliriz de suni sancıya gerek yok der çünkü anlatılanlara göre suni sancı gerçekten kötüymüş benim ilk olduğu için korktum yani

Aynen bendede dun geldi interde baktim pembe kahverengi diyorlar amma bende oyle gelmedi sumuksu sari geldi akintidan farkli doktorla konustum nisan geldigini söyledi hemde parca parca geliyor 3 defa geldi bende 3 buyuk bir sey geldi ve bittdi simdi sancilarim var qaliba bende 39+ 2 ayniyiz :smiling_face_with_tear::face_holding_back_tears:

Ayy hadi sağlıkla bir an önce al bebeğini kucağına. Bende hiçbir belirti yok​:sweat_smile:

Kızlar ben gittim bugün küçük küçük sancılar çıktı düzensiz perşembe günü tekrar çağırdı perşembe 40 haftam doluyor perşembeden sonrada acilden çağırırız artık dedi pek anlamadım ama bakalım

Benim de oldu ben sordum doktora Doğuma hazırlık gibi birşey dedi mukus tıkacı olarak da Google de oku istersen nişan için birazcık kan olmasi lazım

Gizem doktor gün falan verdi mi ne dedi ?

Canım ben bugün doğum yaptım sabah 6.30 da sancım başladı akşam 4 de hastaneye gittim açılman yok diyip geri gönderdiler ama ben ölüyordum sonra özele gittim duramıyorum dedim gerekirse sezeryana alın dedim özel baktı 8 santim açılman var dedi istersen burda istersen devlete geri git dedi devlete tekrar gitim 8 değilde 5-6 santim açılmış dedi yatışımı yaptı saat 23 de normal doğum yaptım ama öldüm öldüm bittim

@Gizemdurakk şu durumda öncelikle geçmiş olsun demek lazım :worried: ama sende bebeğin de iyisinizdir inşaAllah

@Gizemdurakk doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun :palms_up_together:t2::bouquet:

Âmin Allah razı olsun Rabbim isteyen bekleyen bütün herkese en kolayından nasip etsin inşallah gerçekten bambaşka bir duygu o kadar çok ağrı sızı çektim öldüm bittim ama onun tek bir kokusu hepsini unutturdu​:smiling_face_with_three_hearts:

Çok şükür ikimizde çok sağlıklıyız ikimizin de herhangi bir sıkıntısı yok şu anda hastanedeyiz bu gece 11’de taburcu oluyoruz

Mahs size​:four_leaf_clover: sağlıkla büyüsün hayırlı olsun inşallah :palms_up_together:t3: