Doğumu başlatan yöntemler

Gebe eğitimi aldığım ebelerde tavsiye etti

Ne kadarok yiye biliyorsam yiyorum dün bir bardak çayla 5 tane yedim bu günde bakcam inşallah her kes tekli yememi söyledi çok teşekkürler canım inşallah sende bebeğıne emnkolay şwkilde kavuşursun

Fırt mı :joy: çok güldüm ya… Allah belkeyen herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin :heavy_heart_exclamation:

39cu haftadayız bebeğim başı aşağı pozisyonda ne yapmam lazım gelmesi için? Doktorum eğer gelmezse sezeryan olur dedi :face_holding_back_tears: bir önerisi olan varmı ? Normal doğum olsun istiyorum :pleading_face:

Ördek yürüyüşü squad egzersizleri Ananas yiyebilirsin Ben denemedim ama açılman varsa Meryem Ana otu koyabilirsin suya okuyup Cinsel ilişki Aklıma bunlar geldi

Merhaba sicak suyla surekli dus alin belinize karniniza ve ozelbolgenize tutun yada kuvetiniz varsa girin rahimde açılma mutlaka olacaktir hurma ve zemzem iciniz rabbim tez vakkitr kucaginiza bi avazla almayi nasip etsin

kızlar doğumu başlatsın diye ahududu çayına başladım başka önerileriniz var mı

1 Beğeni

Ananas ve hurma

Merhaba canım aramıza hoşgeldin 🫶🏻

Hurma ye ahududu yaprağı çayı tüket ananas ye bunlarin dışında suquat ördek yürüyüşü ve merdiven in çık bunlar çok iyi geliyor açılmana yardımcı olur

9 ay 10 günü birkaç gün geçtik. Eşimde fazlasıyla evham yapıyor. Çocuğun çok kalması iyi değil vs diyor. Doktorum da birkaç gün daha bekleyelim sarkabilir diyor.

Doğumu hızlandırmak için neler yaptınız ve ne yapmalıyım artık sabrım kalmadı hayırlısıyla doğurmak istiyorum

42+3 günde sezaryene aldılar ben normal istedim ama bebek gelmedi hiç bir sancı hiç bir ağrım yoktu normalde 43 haftaya kadar bekletiyorlarmış

Niye suni sancıyla normal dogurtmak yerine direk sezeryan yaptılar benim 2 oğlumda 40+3 te doktor tavsiyesiyle suni sancı verilerek normal oldu doktorlarım hiç sezeryan lafı bile etmedi bazı doktorlar için çok kolay sezeryan kararı vermek hastayı hiç düşünmüyorlar sanki

Kızlarr bugün 40haftayı doldurduk hâlâ sancım yokk doktorum şehir hastanesine yönlendirdi sanırım suni sancı verecekler stres oldum iyice ne yapsam olmuyor… yürüyüş yapıyorum sürekli hurma ananas yiyorum duşa giriyorum ama yokk​:pensive: bebeğim şuan normal doğum pozisyonunda ama sezeryana kadar giderse diye korkuyorum

Ördek yürüyüşü ve merdiven inip çıkmayı cok öneriyorlar deneyin isterseniz

2 Beğeni

40+4 deyim doguma dair belirti yok pozisyon bile almiyor sabah sezeryana giriyorum

Tüm gün ev işi yapıyorum oturup kalkarak ama yokk

Yaaa Allah yardımcın olsun canm bende bundan çok korkuyorum. İlk doğumum normal olmuştu… bunda da herşey normal doğum için uygun ama sancı yok

İlk doğumum benimde ben zaten sezeryan istiyordum normal doğumdan korkuyorum

Ördek yürüyüşü en güzel elle yer silerken yapılıyor hem açılma sağlıyor hemde bebeği aşağı itiyor hurma yeyin bol bol yürüyüş 1 saatten fazla olabilir ben 38+4 te doğum başladı o gün iki ayrı çocuğu iki farklı okuldan aldım karete kursuna götürdüm biraz hızlı gidip gelmiştim bı kaç gündür de hurma yiyordum beni onlar tetikledi diye düşünüyorum Allah yardımcın olsun sağlıkla bir an önce kucağına almayı nasip etsin🩵

1 Beğeni

Aminn inşallah elimden geleni yapıyorum bende yarın gitcem ne diyecekler bakalım

1 Beğeni