Evet ya içimi bir his sardı gittim çantadaki eksikleri tamamladım
Sağlıkla büyüsün inşallah bu süreçte nst de sanciniz filan nasıldı peki düzenli kasılmalar var mıydı açılma olduğunda
Rica ederim
Ne olur, ne olmaz iyi yapmışsın
Amin, çok teşekkür ederim Evet nst’de sancı ve kasılmalar düzenli çıkmıştı açılma olduğu zaman
Bende bugün sancı vardı ama çok şiddetli değildi bekledim geçmedi ıkınma isteği vardı 3. Olunca korktum hissetmeden gelir diye gittik nst de çıkmadı hala o ıkınma isteği devam ediyo kabız da değilim çatı muaynesi yaptı eski doğumlara bağlı açıklık var dedi keyif beklicez bugün yarın ne zaman diye
Anladım, inşallah en yakın zamanda kolay bir şekilde doğum yaparsın
Ah amin inşallah ananas çok yedim doğum kolaylaştıracak diye o mu sebep oldu bu anlamsiz ağrılara acaba
Olabilir doğumun yakındır sen yine de yürüyüş yapmayı, hurma ve ananas tüketmeyi aksatma
38 de başladım ben 3 gün sonra oldu gerci geleceği varmış bizimkinin erkenden
Demi saniyesinde bitiyor ağrı acı kuş gibi oluyo insan sanki ikina sıkına 2 dk önce doğuran biz degilmisiz gibi
Aman dikkat edin 3. Doğumlar çok hızlı ilerliyor dedi ebe çok fazla beklemeyin sancı zamanı ben iki cocuguda suni sancıyla dogurmustum evde sancı nasıl bilmiyirdum sancım geldi yalancı sandım 12 den 6 ya kadar iyice şiddetlendi normalde doğum sancıyla beraber 13 14 saat sürer benimki 7 saatte kucagimdaydi hastaneye gittiğimde 8 cm dedi direk yatırdılar 7 yi 20 gece yatış yapıldı 40 gece bebemi kucakladım …kısacası 3. Doğum çok hızlı oluyor aman çok fazla beklmeyin
Aynen öyle doğumdan yarım saat önce öyle bir ıkınma isteği geldi ki bana ikindim ikindim bebeğin başı gözükene kdr
Gittim dün ama nst de sancı çıkmadı yalancı sanciydi muhtemel tüm gün çektim halbuki akşama gittim korkumdan 1.5 cm açılma var dedi ama eski.dogumlara bağlı açılma kalirmis bunu da yeni öğrendim sancilanip sancilanip oturuyoruz geri
su göğüs masajini denicem bende bı bakalım nasıl bişi bı o kaldı yapmadigim
İlk doğumun mu canım, çok acıdı mı bir de canın hayırlı uğurlu olsunnn
Evet ilk gebeliğim, ilk doğumum ve teşekkür ederim yani şöyle söyleyeyim canım acıdı dikiş atıldığı zaman kızım da yanımdaydı o sırada kızım ağlıyordu ağlayış sesini duyunca ve yanımda olunca bütün acıyı unuttum sadece kızıma odaklandım dayanilmayacak bir acı ve sancı değil abartıldığı kadar kişiden kişiye göre değişiyor Rabbim güç ve kuvvet verdikten sonra
Öyle, Sağlıkla büyüsün vatana islamiyete hayırlı bir evlat olur İnşaAllah
Dikiş atarken uyuşturmaları lazım dı aslında ya neden uyuşturmadılar
Benimde nasip olursa 3. Olacak ağrılarım sancılarım oluyor arada siklasmiyor duş alijca hafifliyor bende bekliyorum ikisini suni sancıyla doğurdum bende diyorum ins bunda sancım evde başlar çekerim biraz sonra hastaneye giderim
Tabi ki dikiş esnasında uyuşturuyorlar ama ben yine hissettim hiç sanki uyuşturmamışlar gibi dikti ve ben o acıyı dikiş bitene kdr hissettim canım çok acıdı