Ne zaman kendini hazır hissederse bebiş o zaman gelicek
39+6 hala açılmam yok ne yapayım acil birşey söyleyin nolur
Canım stres yapma 40 41 haftaya kadar normal. Benımde 39 haftada yoktu sancilandim anıden 4 cm acılma oldu bırden hastaneye gidince de sunı sancı verdiler
Doğumu başlatmaya destek egzersizler var bi onlara bak canım.. birde korumasız cinselliğin doğumu hızlandırdığını düşünüyorum
Seninle aynı hafta aynı gün ve aynı durumdayim dusunmekten başıma ağrılar giriyor sancım fln hiç bisey yoktur
Bnm sadece 1 parmak kadr açılmam var hafif kanamam olmuş lekelenmem acaba doğum mu başlıcal
Ay ne güzel ya keşke bende de olsa demekki bir belirti var bende sancı. Bile yok hiç bisey yoktur
Canım sık sık sancı giriyorsa bekleme doktora git mutlaka benımde doğum başlarken lekelenmem olmuştu sankı adet başlangıcı gibi olmuştu sancılarım da sıklasınca ben gitmiştim
Sancımın tutması icin ne yapmam gerekiyor yuruyus ve aksak yuruyus yapiyorum .
Merdiven in çık koşarak
Kızlar selam 39+4 oldum oğlumun gelesi yok sanırım
Hurma, pilates topu, aksak yürüyüş, merdiven her şeyi deniyorum var mı şunuda yap diyen? ![]()
Keşke benimki de biraz bekleseydi 38.haftada geldi aceleci prensim![]()
![]()
![]()
30 defa çömelme hareketi yap dedi doktorum o mu etki etti napti bilmiyorum
İyidir 38 ya
çok zor artık son zamanlar beni çok yoruyor ![]()
Çömelme dediğiniz tam olarak nedir
Squat ya da destekli ördek yürüşü diye anladım ben googledan bakabilirsiniz ![]()
Aklimdaydin kaç gündür. Dedim simdiye dogurmustur ![]()
Yok ya doğuramadım
grip oldum yatak döşek yattım bir kaç gün![]()
Ben de hep 39 u tahmin ediyordum ama nasip sağlıklı olsunlar da tabi
Ben eşimin iki elini tutuyordum tam olarak oturmuyordum yarı oturur şekilde geri kalkıyorsun internette videoları var bulabilirsin