Geri çekilme korunma yöntemi değildir, o ebe hangi okulu okumuş öyle merak ettim
Hem prezervatif kullansın hem de riske atmamak için geri çekilme yapsın dedi
Ben doğumdan Kalan tüpümu tekrar baglatacagim… spiral ve ten altı implant da iyi diyorlar… ama yine güvenli değil yüz de yüz elbette… ben tüplerimi Bağlattim yine hamile kaldım…yani yüz yüz korunmak için o meseleden Uzak durmak gerek
O kadar güzel yazmışsın ki hiç bu açıdan düşünmemiştim hayatin ne getireceğini bilemeyiz çok haklısın teşekkürler canim
Doğum sonrası korunmayı düşünmüyorum.Korunsan bile olacagı varsa oluyor
Erken menepoz icin drlar genetik oldugunu soyluyor yani annede varsa risk yuksek ama tam tersi durumlarda oluyor. Bir arkadaşım ailede annede olmamasına ragmen erken menepoz tanısı aldı 30 yasında. Amh hormonunuza baktırın derim menepoz yası icin tahmin verir…
Ben tüplerimi baglaticam
Zaten kim duysa çevremde de abooo diyorlar millette fobi oldu
4 yıllık evliyim geri çekilme ile korunduk ve adetim hep duzenli ilerledi cocuk yapmaya karar verdik 1 ay sonra gebe kaldım doğumdan sonra da geri cekilme yontemi ile devam edecegiz diger yontemler bana uygun gelmiyor
Benim de bu konu çok kafama takılıyor benim ilk gebeliğim son olmasını istiyorum başka gebelik istemiyorum korunma yollarından da korkuyorum ben vücudum zaten hassas ne yapmam gerek bilemiyorum
Tamam teşekkür ederim
Böyle birşey varmı gerçekten devlet hastaneleri yapıyormu eşimi götüreceğim ben okadar çile çektim hala çekiyorum oda birzahmet gidip birkerede fedakarlık yapsın bunun hakında bilgi verseniz sevinirim erkekler için nasıl yapılıyor ve tekrar açılma şansı varmı
Aslında çok fazla kişi bilmez ama erkeklerin de korunma yöntemi var Onlar da bağlatma yöntemi yapabiliyorlar ve ve daha sonra istediklerini tekrar açtırabiliyorlar kadınlar gibi bir kere bağlattın mı tamamen kısırlaşmıyorlar istediklerini de açtırabiliyorlar aslında erkeklerin bu yöntemi tercih etmesi lazım Çünkü kadınların tercih ettiği her yöntem kadının sağlığını bedenine zarar veriyor
Sizinki şehir efsanesi olup kulaktan kulağa dolaşır artık. Çünkü ben tüp bağlatınca tamamen doğurganlık bitiyo diye biliyordum. Yüzde yüz yani. Ama artık birinden duydum hamile kalmış diyebilirim O bebeği Rabbim nasip etmiş yolları açarak gelmiş. Ömrü bahtı güzel olsun.
İlişkiye girmeyerek diyormusum şaka şaka bende prezervatif düşünüyorum sağlıklı geliyor bana
Ben ikinci dogumumdan sonra spiral taktırdım 7 yıl korudu hiç bı sorun da yaşamadım. . Doğumdan sonra yine taktirmayi düşünüyorum. Eşim çok çocuk sevdiği için ona güvenmiyorum
Ben baglatmayi düşünüyorum doğumdan sonra baglatcam eyer sezaryan olmasam normal olduğu için benim kırkım cikmadan gel bağlayalım dedi
Rabbim onu nasip edecekse hiç bir şey engel değil onu iyice anlamış olduk… Aynen cümlemize rabbim sağlık hayırla kucaklarimiza almayı nasip etsin
Ben spirall düşünüyorum şuan hamileyim bundan önce zaten spiralli korunuyordum hemşerilerimizin korkuttuğu gibi hiç bişey yaşamadım şükür sadece düzenli kontrollerini yaptım en koruyucu bence spiralli 7 yıldı kullanıyordum kendi isteğimle cikartim cikarttigim gibide isteyerek hamile kaldım.
Peki regl süreniz ve düzeni normal miydi