Merhaba aranızda doğuma hazırlıksız bir şekilde giden var mı? Kişisel bakım yapamadan. Yani bu çok büyük bir çekince benim için. Biliyorsunuz hamileyken kişisel bakım oldukça zor oluyor.
Merhaba bende bu durumda çok zorlanıyorum her banyo çıkışı ne olur ne olmaz diye temizligi yapıyorum senin gibi bende çok çekiniyorum ama olaki öyle dogum zamanı hazirlıksiz olursa insanın başina ne gelecek bilmiyoruz ne yapalım bebisımı kucagıma alıyim saglıkla bi daha ne zaman görürüm doktor ve hemşireleri onu düşünüyorum her zaman bi de benim hamilelikte göbegimdw tüylenme oldu almıyorum mesela çogalır diye korkuyorhm sadece özel bölge icin çekiniyorum olursa da yapacak bişey yok ne yapalım saglıkla kucagımıza alalım o önemlı sıkma canını güzel anne pozitif düsün her zaman
Canım her ihtimale karşı evde temiz bir jilet olsun olaki doğum belirtin oldu diyelim öyle hemen 5 dk da bebek doğmuyor zaten
Jilet değil de tüy dökücü krem kullanmak daha iyi bence ama zararı var mıdır bebeğe
Tabi ki de zararı var kimyasal
Bn herkese söyledim burda valahi çok çok memnun kaldım Venüs jilet oynar başlık ve jel başlık müthiş kesik yok rhaat hareket edebiliyorsunuz bn onh kullanıp gittim ameliyata
Turuncu ikili paket olan mi
pembeli morlu olan demi jel baslik yazan.
Ürün fotosu varsa ekler misiniz rica etsem
Yok mor iki başlıklı olan hemen fotoğraf ekliyorum internetten alayım ekran
Evet fotoğraf ekledim hakikaten harika bir ürün
Tek kullanımlık mı
Yok hayır şöyle bir başlığı bn bir kaç hafta kullandim,ameliyata gitmeden de yeni basligi kullandım …hep dua ettim bunu bulan kişiye o kadra rahat ki kızlar hakikaten bn bikini hariç lazer yaptırdım aptal GB en önemlisi bikini zaten …diğer jiketlerden kullanıyordum ama nasik yaralar kanatiyordum hep bunu şok marketten aldım,ama o kadar rahat her defasında dualar ettim bula kişiye goremiyoruz karnimjzdan başkasından yardım da almak istemiyordum bunu dikkatli bir şekilde rahatlıkla kullanabilirsiniz…ağda yaptiramayanlar için kullanılabilecek en iyisi bu
Bende türkiyedeyken lazer yaptım ama özel bölgem yine çikmaya başladı almanyadayken lazwr makinası alacaktım evde kullanmak icin ama hamile olduhum icin yapmadım mecbur jilet yaptıhoejm ama dedigini kullanacam teşekkürler tavsiyen icin
Özel olmazssa bişey soracağım siz Almanya’da mi yaşıyorsunuz oraların hastanesi nasıl mesela doğuma giderken ne gibi sorunlarla karşılaşıyorsunuz devlet veya ozel hastane ayrımı varmı varsa siz hangisinde yapmayı düşünürsünüz
Merak ettim
Merhaba güzel hamiş Benim ilk gebeligim Salı günü 33.hafta olacaz 8 aydır jinekolog kontrolüne gidiyorum artık haftada bir olmak üzere doktor nts ve bebk kontrolüne gidecem salı günü sabah hem bebek kontrolüne hemde nts alacaklar beni saat 4 ten sonrada hastaneye dogum icin randevü aldık hem ebe ile tanışmak icin hemde hastanede bi kontrolden geçmek icin tekrar buranın şartları baya güzel ama dogumdan aonra ebe eve geliyor bir aya kadar seninlw ve bebekle ilgileniyor yardım amaçlı salı günü detaylı degısik bisey olursa yazarım yine size isterseniz
Bi kasabada yaşıyorum almanyada bulundugum kasabada büyük hastane olmadı icin jinekolog kontrolünune gidiyorum dogum icin hastane kaydı yaptırmak şart hastane özel Ama tercihi sana bırakıyorlar bazı hastanelerde sadece ebeler var doktor yok bazılarında hem doktor hem ebe var biz ilk dogum oldugu icin özel tercih ettik