Doğuma giderken kişisel temizlik sorunsalı

Sancılarım geldiğinde ne olur ne olmaz diye dus almıştım zamanınız oluyor zaten duş için ay sancım var hemen hastaneye gidiyim demiyosunuz :sweat_smile: ama ilk iki dogumumumda muayene için gidip doktorlar direk yatış vermislerdi günün geciyo diye o zamanlarda da zaten iki güne bir duş aliyodum hazirliksiz yakalanmadim sizde tedbir amaçlı 2 güne bir alın duşu ne olur ne olmaz​:sweat_smile:

1 Beğeni

Merhaba bu ürün kaç kez kullanılıyor acaba bende düşünüyorum almayı ama kaç kez kullanılıyor

Merhaba cnm ,ben 18 günlük oldu bebisim dogumdan önce almıştım iki ay oluyordur rahat bir başlık bir aya yakın kullanılabilir jeli bittiginde attım ben .haftada bir kez kullanıyordum en az

Anladım bilgileriniz için teşekkür ederim Rabbim kolaylıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebisinizi benim de 4 çocuğum iki kızım var bir oğlum doğacak olan bebek erkek inşallah güzel ve kolay doğum yapabilirim buranın şartları okadar olmasada idare eder

2 Beğeni

Evet cnm mecbur jilete kaliyoruz ,bnmde evde lazer epilasyonum vardı ama kullanamıyoruz hamilelikte ins duzelirsem tamemen başlayacağım lazere

1 Beğeni

Cnm şuanda 33 haftalık hamileyim ama her duşta bakımımı yapıyorum ne olur ne olmaz diye. Doğuma hazırlıksız gitmek istemiyorum​:smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Kesinlikle saglıkla bebiş dogsun kendimize gelelim hemen bende başlayacam​:+1::pregnant_woman::baby:t2:

Allah bağışlasın :nazar_amulet:allahım hepimize kolaylık saglasın saglıkla kucagımıza alalım bebisimizi ınşallah :palms_up_together::baby:t2::pregnant_woman:

Amin insllah rabbim bütün herkesi bir avazda kurtarsın minnoslar da sağlıkla gelsinler inşallah :palms_up_together:🩷🩷🩷

1 Beğeni

Valla 2 gebeligimde de sıkıntı yasamadim oglumda biraz acil gitmistim hastaneye ama gunum gectigi icin surekli uzatmadan temizleniyordum kizim da sancilarim ufak ufak basladigi icin gitmeden temizlendim bunda nasil olur bilmiyorum agda yaptiricam o hemen uzamiyorum belki daha rahat olur

Bu konuyu ebelik stajı yaptığım dönemde bizzat gördüğüm için biraz açık konuşacağım özür dilerim aslında Kaliteli bir jilet kullanırsanız o kadar da zor olmuyor tek bıçaklı kullan at olanlardan değil bir tık daha pahalı olan markalardan bahsediyorum küçük bir banyo aynası kullanarak rahatlıkla temizleyebilirsiniz zaten bu tür jiletlerde kesme olayı olmuyor eğer aynanız yoksa tuvaletinizi yapar gibi oturup görmeseniz bile kolaylıkla ulaşabilirsiniz genelde hazırlıksız yakalanma gibi bit durum çok sık rastlanmaz çünkü doğumun başlaması filmlerdeki gibi suyum geldi bağıra çağıra hastaneye gideyim gibi bir şey olmuyor zaten o gün doğum olacaksa muhtemelen gecesinden sancılarınız başlar hastaneye gitmeden önce duşa girip hızlı bir şekilde halledebilirsiniz tüy dökücü kremler ne kadar pratik görünsede normal hayatınızda bile o bölgede kullanmamız lazımken gebelikte kesinlikle önerilmez doğum anında ebeler ne kadar anlayışlı olsada maalesef bu konuda birazcık yargılanabilirsiniz kan bebeğin suyu doğumu kolaylaştırmak için kayganlaştırıcılar vs de işin içine girince gerçekten kötü bir görüntü olabiliyor o yüzden elinizden geldiği kadar hazırlıklı olmaya çalışmanızı tavsiye ediyorum tamamen pürüzsüz olmasa bile en azından temizlenmiş olmanız sadece ebeler ne düşünür diye değil bebeğinizin sağlığı içinde çok önemli

4 Beğeni

Valla kesinlikle katiliyorum oncelikli kendimizi ebenin yerine koymak lazim acil durumlar kesinlikle olabilir onlara lafim yok ama bosvermemek lazim her dusa girdiginiz de bir el atarsaniz bir sıkinti olacagini düşünmüyorum en azindan son 1 ay kala

2 Beğeni