Bebek sinyal veriyor artık geliyorum diye
Çok heyecanlandım
İkinci doğumumda sancılarım başladığında bebek hareketliydi
Güzel haberlerini bekliyorum
Bebek sinyal veriyor artık geliyorum diye
Çok heyecanlandım
İkinci doğumumda sancılarım başladığında bebek hareketliydi
Güzel haberlerini bekliyorum
Gebe okulunda ebeye doğum başladığında bebeğin hareketleri nasıl olur diye sormuştum her zamanki gibi demişti. Sağlıkla gelsin demek ki bebek de gelmek ićin çabalıyor
36+3 haftalığım bebeğin başı aşşağıda aşırı hareketli mideme kaburgalarıma vuruyo böyle olan var mı aranız da kızlar
Bende de o haftalarda hem kasıklara baskı ederdi hem de midene kaburgama büyüdüğü için sığamıyor bende en çok mideme baskı ederdi
Kasıklarıma da baskısı var sancım da var nst de düzenli sancı da çıkıyor doktorum hastaneye yatırmayalım istersen evde takip et sancılarını dedi öyle yapıyorum ama mideme vurmadı sancıdan daha çok rahatsız ediyor napıcam
Ben hareket ederdim evde kendim bebek yer değiştursin diye kaburgalarıma hep vurardı anlıyorum seni çok kötü ağrı.en çokta yemek yerken olurdu oturunca fln
Doğuma yakın bebek baş aşağı pozisyonu alıyor. Sendede bu pozisyonu almış,başı aşağıda olduğu için minnak ayakları yukarıda,tekme attığında veya hareket etdiginde mideye ve kaburgaya denk geliyor haliyle. Bendede en çok kaburgama baskı yapardı.
Hayırlısıyla doğsun bütün bebekler inşallah az kaldı diye diye idare etmeye çalışıyorum artık
Ayaklarıyla kendini belli ediyor
Genelde başı aşağıda olduğu için tuvalete gitme isteği daha çok rahatsız eder. Benim de bebek hep kaburgamın altında yaşamayı severdi
Bende aynı haftadayim, aksine bebek hareketlerim çok azaldı, yeri daraldığı için. Resmen hareket etmesi için zorluyorum. Halbuki kilosu da çok değil, daha yeni 2700, neyine hareket edemiyor anlamadım. Hantal galiba benimki
Benim ki başından beri çok fazla hareketli bende artık yeri daralıyor daha az hareket eder sanıyordum ama hala aynı bazen oturup konusuyorum artık rahat durması için annesini hiç dinlemiyor
benimkide öyle büyüdükçe daha sert vuruyo oynarken acıtıyo
Artık doğmasını istiyorum doğduktan sonra istediği gibi tekmelesin ayaklarıyla çok heyecanlıyım
Bende bi o kadar heycanlıyım düşününce bile kalbim pır pır ediyo bi ay sonra yanımızda kucağımda düşüncesi bile çok güzel
Sevgili anneler ben 30+5 günlük hamilayim ve bugün miniğim hareket ettikçe midem bulanıyor neden böyle oldu bileniniz veya başına gelen var mı?
Dalga gibi bi sağdan bi soldan vuruyor sıpa
Ben de son haftalarda mide bulantım artmıştı canım merak etme korkulacak birşey yok.Sürekli mideme baskı ederdi birşey yiyemezdim
Anladım canım çok sağ ol
Canım selam beni o bulantım 26. Haftamda başladı. Şuan 28+5 günlüğünüz. 28+2 de doktor kontrolüm vardı ve benim ilk aylarımda hiç bulantım olmadı. Doktor bebek midene baskı yapıyor. Tüm düz kasların gevşediği gibi midendeki düz kaslarda gevşiyor dedi. Ve bendede ara ara 25 haftamda sonra sabahları mide sıvım ağzıma geliyor kusacak gibi oluyorum.
Anladım canım çok teşekkür ederim bunada katlanicam dün ilk kez oldum bugün yok bakalım