Doğuma az kala bebek hareketleri

Bugün daha iyi baya hareket etti galiba gerçekten yorgunlultanmış. Geçen hafta boyunca işte baya yorulmuştum geceleride zatwn uyuyamıyordum. Dün gece uyudum baya biraz dinlenince gündüz baya hareket etti oğluşum. Teşekkür ederim sorduğun için @Hasen

2 Beğeni

Oh çok şükür :blush:

1 Beğeni

:pray::pray: Ama çok korkuttu bizi eşşek sıpasıı :see_no_evil:

Şaka yapmış annesiii​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Herkese selam 35+2 deyim bebegimjn hareketleri yaklasik iki gundur asirj sertlesti ve kasiklarjmda cok sert hissediyorjm sanki kemiklerimi kiracak gibi ve hareketleri cogunlukla altta ilk bebegim 38. Haftada dogdu yoksa bu da onun gibi mi olur hareketleri bu yuzden mi sert ne dusunuyrosunuz kizlar

2 Beğeni

Bebeğin alanı artık iyice daraldığı ve ağırlaştığı için bence normal

3 Beğeni

Yalancı kasılmalar olabilir. Düzenli olmadığı sürece korkmayın

1 Beğeni

Bebeğiniz artık güçlenmiş :smiling_face_with_three_hearts: 38. Hafta da çok ideal bir zaman

1 Beğeni

Ideal olmasina ragmen kuveze alinmisti 1 haftalik

1 Beğeni

Çok zor şimdi nasılsınız :pleading_face:

2 Beğeni

Geceleri cok sert hareketleri ama gunuduz hic oyle degil :grinning:

2 Beğeni

Gün içerisinde devamlı hareket ettiğimiz ićin amniyon sıvısı bebeğe ninni gibi gelirmiş gece biz haretsiz kalınca coşması bundanmış

1 Beğeni

40+3 hamileyim hiç uyumadım gece 2 den beri. 3 saattir ara ara sancım giriyo ama dayanılmayacak Bi sancı değil şuanda var belimde kasıklarımda falan bide bebeğin hareketleri 3 gündür fln yavaşlamıştı şuan Çok hareketli normal mi

2 Beğeni

Günaydın canım doğum yaklaşmış çıkmak için sabırsızlanıyor bebiş sancılarını takip et hayırlı haberlerini bekliyoruz :hugs::heart:

1 Beğeni

Günaydınnn :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:ay inşallah gelir artık ya bekleyeyim gideyyimi onda kararsızım gitsem göndermezler diye tahmin ediyorum yalancı sancı olsa da

2 Beğeni

Bence evde çek sancini 5 dk aşağı düşerse sancı sıklığın o zaman doğru hastane ay ben heyecanlandim :innocent::blush:

1 Beğeni

Yaa​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:herkes aynı belirtiyi yaşarmı peki şimdi mesela ara ara sancım giriyo hafif ama Bi yandan da kendimi takip ediyorum sık idrara çıkma ishal bunlarda oluyormuş galiba onlar yok şuan

2 Beğeni

Bende iki normal doğum yaptım ishal vs olmadı ilkinde direk suyum geldi ikincide önce pembemsi bir minik nişan geldi sancılar başladı yavaş yavaş sonra sıklaştı hastaneye gittim direk doğuma alındım herkes de aynı şey olacak diye bı kayde yok sen sancini takip et nefes alıp ver (egzersizi yap) gerisi bebiste :hugs:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :heart::heart::heart::heart_eyes:

2 Beğeni

Rica ederim canım güzel haberlerini bekliyoruz :bouquet::rose:

1 Beğeni