Bugün daha iyi baya hareket etti galiba gerçekten yorgunlultanmış. Geçen hafta boyunca işte baya yorulmuştum geceleride zatwn uyuyamıyordum. Dün gece uyudum baya biraz dinlenince gündüz baya hareket etti oğluşum. Teşekkür ederim sorduğun için @Hasen
Oh çok şükür
Ama çok korkuttu bizi eşşek sıpasıı
Şaka yapmış annesiii
Herkese selam 35+2 deyim bebegimjn hareketleri yaklasik iki gundur asirj sertlesti ve kasiklarjmda cok sert hissediyorjm sanki kemiklerimi kiracak gibi ve hareketleri cogunlukla altta ilk bebegim 38. Haftada dogdu yoksa bu da onun gibi mi olur hareketleri bu yuzden mi sert ne dusunuyrosunuz kizlar
Bebeğin alanı artık iyice daraldığı ve ağırlaştığı için bence normal
Yalancı kasılmalar olabilir. Düzenli olmadığı sürece korkmayın
Bebeğiniz artık güçlenmiş 38. Hafta da çok ideal bir zaman
Ideal olmasina ragmen kuveze alinmisti 1 haftalik
Çok zor şimdi nasılsınız
Geceleri cok sert hareketleri ama gunuduz hic oyle degil
Gün içerisinde devamlı hareket ettiğimiz ićin amniyon sıvısı bebeğe ninni gibi gelirmiş gece biz haretsiz kalınca coşması bundanmış
40+3 hamileyim hiç uyumadım gece 2 den beri. 3 saattir ara ara sancım giriyo ama dayanılmayacak Bi sancı değil şuanda var belimde kasıklarımda falan bide bebeğin hareketleri 3 gündür fln yavaşlamıştı şuan Çok hareketli normal mi
Günaydın canım doğum yaklaşmış çıkmak için sabırsızlanıyor bebiş sancılarını takip et hayırlı haberlerini bekliyoruz
Günaydınnn ay inşallah gelir artık ya bekleyeyim gideyyimi onda kararsızım gitsem göndermezler diye tahmin ediyorum yalancı sancı olsa da
Bence evde çek sancini 5 dk aşağı düşerse sancı sıklığın o zaman doğru hastane ay ben heyecanlandim
Yaaherkes aynı belirtiyi yaşarmı peki şimdi mesela ara ara sancım giriyo hafif ama Bi yandan da kendimi takip ediyorum sık idrara çıkma ishal bunlarda oluyormuş galiba onlar yok şuan
Bende iki normal doğum yaptım ishal vs olmadı ilkinde direk suyum geldi ikincide önce pembemsi bir minik nişan geldi sancılar başladı yavaş yavaş sonra sıklaştı hastaneye gittim direk doğuma alındım herkes de aynı şey olacak diye bı kayde yok sen sancini takip et nefes alıp ver (egzersizi yap) gerisi bebiste
Çok teşekkür ederim
Rica ederim canım güzel haberlerini bekliyoruz