Doğuma az kala bebek hareketleri

Doğuma yaklastikca bebeğin hareketlerinin de daha belirgin olduğunu da duydum.daha azaldıgınıda.
Doğuma az kalan annelerimiz bilir,bebeklerinizin hareketleri disardan bakildigi zaman,belki oluyormu oncekinden daha çok ,yoksa azaldımı?

2 Beğeni

Bebeğin yeri darlaşmaya başladığı için doğuma az zaman kala hareketleri biraz yavaşlıyor ama dışardan bakıldığında da hareket ettikçe net belli oluyor. Mesela kızım hareket ettikçe kızımın ellerini, ayaklarını dışardan bakınca ayırt edebiliyorduk biz eşimle. Tekmelerden ziyade yavaş hareketleri belirgin oluyor. Tekneden çok hareketleri oluyor yani bebeklerin

1 Beğeni

Evet ,annemler flanda oyle soyledi,belirginleşiyor hareket.internetdede çok gördüm anneler çekmiş karinlarini.korkdum biran çok hareketliymis sanki cikacak bebek :scream::innocent:

1 Beğeni

Yok yok korkma canım :grin:

Arkqdaslar 28 . Haftaya yemi girdim . 2 gundur bebegin hareketlerinden azalma var hatta 2 gubdur hic hissetmiyorum diyebilirim sizce n3den bi sorun olur mu

3 Beğeni

Ben de 28+5 teyim benimde bazen oluyor panik yapıyorum sonraki gün hareketleniyor hep bu şekilde devam ediyor 1 veya 2 gün sakin sonraki gün hareket

1 Beğeni

bende de o haftalarda öyleydi tatlı fln yerdim hemen harekete geçerdi​:rofl:

2 Beğeni

Bebekler günün %70 ini uyuyarak geçirirler zaten. Sürekli hareket etmesini beklemeyin :blush:

1 Beğeni

Diyabet olduğumdan tatlida yiyemiyorum kendi kendine hareket etmesini bekliyorum :person_facepalming:

1 Beğeni

@Bahar.80 bendede öyleydi. Bebekler o haftada anne karninda yarım saat uyuyormuş, yarım saat sonra hareket etmeye başlıyormuş.her hareketsizlikten sonra bebegin hareket etmeye başlıyorsa neden panik yapiyorsun. Artik alışmalısıň canım :smiling_face: Merak etme :smiling_face:

İsterseniz saat başı hareketlerini sayın

Kızlar bugün itibaririyle 36+1 haftalık hamileyim. Gece gündüz sürekli kıpır kıpır olan bebeğimin hareketleri inanılmaz derecede azaldı artık belli belirsiz hareketlerini hissediyorum. 3 gündür bu şekilde. Dün dr uma gittim iki kere nst çekildi ilkimde hareketsiz çıktı ikimcisinde ywmwk yediğim içim biraz hareket vardı ultrasonlada detaylı bir şekilde baktı herhangi bir sıkıntı görmedi. Ne olur ne olmaz diye doppler de istedi orda da detaylı bakıldı yine nir sıkıntı çıkmadı. Ama eşimde bende huzurlu değiliz çünkü bir anda hareketlerin bu kadar kesilmesi tuhaf geliyor bize sizlerde de hiç aynı durumu yaşayan var mı bu haftalarda hareketlerde azalmanız oldu mu hiç?

3 Beğeni

Neyse ki dün doktor da bakmış bende hiç böyle olmamıştı belki kanala yerleşmek için çabalıyordur

2 Beğeni

Rahmin içerisindeki yer azaldığı için eskisi kadar hareket edemiyor olabilir

2 Beğeni

Neyse ki doktor bakmış. Bende de olmuştu bir dönem. Nst’de bile çıkmıyordu hareketler, kalp atışı falan. Buhar veriyorlardı, çok az hareketleniyordu. Son haftalarda olmuştu bende de canım

Doktor baktıysa korkma

2 Beğeni

Dr baktı ama nedense içimiz rahat etmiyor çğnkü çoookk hareketliydi biranda kesilince hareketler bizi korkutuyor. Bu arada teşekkür ederim canlar @NURAN @Hasen @Cansu

3 Beğeni

Eğer çok huzursuz olduysanız başka bi doktora da gidebilirsiniz ama son haftalırınız sanki normal gibi doktorunuzda her şeye bakmış çok şükür bi şey çıkmamış

2 Beğeni

Çok hareketli olup birden azalınca ister istemez insanın kafasına takılabilir bir başka doktora da görünün huzursuzsanız @Didem.Nursema arkadaşımızın dediği gibi

2 Beğeni

Kendi dr uma gitmeden önce devlette acile gitmiştim orda nst de çektiler nst de normal çıkmıştı icapcı dr çarşamba kontrole gelsin demişti ama ben çarşamba kendi dr uma gittim bugün o gelsin diyenw gidecektim ama çalışmıyormuş bugün onda gidemedim ona. Ama nst sonucumu yorumlayıp birşey olmadığını söylemişti.

2 Beğeni

Şimdi nasıl hareketleri ?

1 Beğeni