Doğuma 0 gün kaldı…

40+0 olduk kontrol günüm var kızlar dua edin bişeyler yolunda gitsin ve kavuşayım yavruma nolur​:pleading_face: gelmiyor​:face_with_bags_under_eyes: hiç açıklığı sancısı vs yokken 40+1 inde doğuran var mığğ

41+4 te kendi sancisiyla doğum yapan arkadaşım var. Sağlıkla gelsin bebiş

Açıklık hiç mi olusmadi yani

Ben kzimi 40+0 da sunu sanciyla dogm yptim acilmam we sancim hic yoktu suni sanciyla bile 8 cm acildi 8 cmle dogum yaptim

Nasil dayandin o suni sanciya :pleading_face: Ben öldüm öldüm dirildim hic acilma olmdi

Suni sanciyla da mı olmadi

Yok canim acil sezerysn oldu

Hiç sıfır malesef…

Malesef az önce konuştuk doktorumla rahim duvarımda incelme bile yokmuş suni sancıyla açılmam olsa bile bebek aşağı inmezmiş…

Sizin için en iyisi sezeryan olacak demek ki sen ve bebek iyi olun da her ikisi de doğum sonuçta önemli olan sizsinşz :heart::hibiscus:

1 Beğeni

Pilates falan da yapıyorsunuz oysa ya ben de günlük rutin yürüyorum o zaman cidden bunlarla alakası yok napmamiz lazım acaba​:frowning:

1 Beğeni

Merhaba bende 41+4de hiç bir.belirtim açılma vs olmadığı için sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım. Hep bekleme taraftarıydım 42 ye kadar.ama bebek 4 kilo üstünde dediler ve karnı iyice şişmiş dediler bende artık riske atmak istemedim kendim gittim iyi ki de gitmişim bebeğim doğduğu gün 7 kere büyük tuvaletini yapmis. Ama kuzenim 42 de kendi sancısı ile doğum yaptı. Onun bebeği 3.5 kg di

Ve eğer bir risk yoksa kilo genişlik vs. Bence bekleyin. Güvendiğiniz bir doktorun görüşünü alarak tabi. Stres yapmayın son günler ne kadar dayanılmaz olsa da karninizda geçirdiği son günlerin tadını çıkarın yaşattığı duyguları hisleri .. Ve ben geç doğumun bebegimde çok olumlu etkileri olduğunu düşünüyorum tabi.ki her bebek her anne her doğum kendine özel… sağlıkla kucağınıza alın insallah

Benimde 40+4 oldu tık yok doktor açılma yok dedi ben bir hafta daha beklemek istedim riskli dedi doktor şuana kadar doğmadıysa şimdide doğmaz dedi bende bol bol yürüyüş ve merdiven inip çıkıyorum hayırlısı inşallah dua edin banada

2 Beğeni

Asla alakası yokmuş bebek gelmeyince ne yapsan fayda etmiyor. Bebeğin kafası çok uygun doğum için ölçü olarak. Pelvisim çok esnek fakat kafasıyla inmediği için ne yaparsak yapalım açılmam olmuyor. Muayenede zorladı baya bi doğum kanalını ama eliyle bile hiç bir şey yapamadı mecbur sezeryan yarın kavuşuyorum imşAllah​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Ultrasonda suyunu yoğun görünce kakasını yapmış olabileceğinden korktuk bizde riske atmak istemedik daha fazla bekleyerek

Evet bana da öyle dediği için riske atmak istemedim umarım sizde işe yarar ben sezeryan yolcusuyum yarın sabah​:face_holding_back_tears::palms_up_together:t2:

Sağlıklı olsun da yeterli doğum şekli önemli değil gerçekten

Sağlıkla gelsin inşallah son durumunuz nedir merak ettim kavuştunuz mu bebisle

Bennn kontrol diye gittim sancım çıktı