Doğuma 0 gün kaldı…

Cok zordu cokkkkk

1 Beğeni

Kavuştuk çok şükür :face_holding_back_tears::palms_up_together:t2: çok zorlu bir süreçti ama geçti gitti

Geçmiş olsun ozaman, rabbim uzun ömürler versin sağlıkla büyüsün bebişin inşallah​:folded_hands:

Normalmi oldu doğumun nasıl geçti, nasıl hissediyorsun kendini

1 Beğeni

Sezeryan oldum çok sıkıntılı geçti sürecim. Açılmam doğumdan sonra da olmadı içimdeki kan boşalmayınca bir de suni sancı aldım sezeryanlı halimle kanamam başlasın diye. Suni sancıyı bilen bilir çok zormuş gerçekten. Ama atlattık çok şükğr bu gün kavuşmanın üçüncü günü bağlanıyoruz yavaş yavaş bebekle​:heart_eyes:

O kavuşma için Şubat’ı bekliyorum bir yanım çok istiyor diğer yanım korkulu

1 Beğeni

Bizde başarıcaz canm allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin​:folded_hands: Benim anlamsızca korkum yok sadece cok fazla çekingenliğim var kendim Sağlıkçı olduğum içinmi neden bilmiyorum, çok cekiniyorum annadan doğma açılıp saçılıp doğum yapmak nebilim karışık duygu neden böyle bilmiyorum.

Doğumu nasıl yapacaksın karar verdin mi canım

İnan o sancı geldiğinde açılıp saçılmayı düşünmüyorsun tek amacın evladını sağ salim içinden çıkarmak​:face_holding_back_tears::heart_eyes: ve bence kavuşma anı dünyanın en güzel hissi ya. Yanağıma koydukları o an hiç aklımdan çıkmıyor

1 Beğeni

Almanyada seçme şansı yok canım. Normal doğum kararı verildi aksilik olmadığı sürece. Küvete felan da istersem ağrılarımı dindirmek için gire bilirmişim. Zaman daraldı artık heycan basıyor beni.

Ah ne güzel ben de burda normal doğum yapabilmek için doktoruma dil döktüm resmen ben de korkuyorum aşırı bir korku var