Doğum yaptım, dualarınızı bekliyorum

Amin inşallah, Allah razı olsun, sağ olun…

1 Beğeni

Allah sizden de razı olsun rabbim evladını sana bağışlasın

1 Beğeni

Amin inşallah, sağ olun

Rabbim şafi ismiyle şifalar versin inşallah

1 Beğeni

Rabbim şifa versin canim insallah ameliyati da güzel gecer bebisinin

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun canım Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah dualarımız seninle canım :palms_up_together:t3::pensive:

1 Beğeni

Rabbim yardımcınız olsun :pleading_face:inşallah bebiş sağ salim çıkar ameliyatdan ,kovuşursunuz :pray:

1 Beğeni

İnanın siz öyle düşünüyorsunuz tabiki böyle düsünmeniz normal,bir anne olarak. Ama inanınki rabbim ona o ameliyatın acısını hiss etdirmiyecek bile. O normal ameliyatsız mış gibi hiss edecek kendini.

Sen dua et bizde dua ediyoruz inşallah her sey guzel olacak bebişin senin kucağında olacak kısa bir süre içinde inşallah :pray:

2 Beğeni

Bugün görüntülü bağlandım, yanağındaki hortumun alti yara olmuş, nasıl o hale gelmiş, bir krem suremezler.mi, için yandı. İnşaallah dediğiniz gibi olur hiç acı hissetmez ve hissetmiyordur da .Dua eden herkesten Rabbim binlerce kez razı olsun​:pray:

3 Beğeni

Tatlı meleği Allah koruyordur siz onu önce Allah’a emanet ettiniz elinizde olan bir şey değil inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur​:palms_up_together::cherry_blossom:anne olmak çok başka bir şey içinizin yanmasini da az çok anlayabiliyorum rabbim içini ferahlatsin inşallah :palms_up_together: ameliyat oldu mu peki durumu nasil

1 Beğeni

Şu an akcigerlerindeki enfeksiyon için tedavi oluyor, cuma günü ameliyat günü belli olaxak, muhtemelen haftaya da amelîyat olacak.su an testleri yapılıyor. Amin inşallah, sağ olun, Allah razı olsun

1 Beğeni

Allah her ikinizin de yar ve yardımcısı olsun,onu size bağışlasın :palms_up_together: her şey yolunda gider inşallah :tulip:

1 Beğeni

Amin inşallah, sağ olun, Allah razı olsun :palms_up_together:

1 Beğeni

Nasıl oldu güzel haberlerini bekliyoruz

2 Beğeni

Ameliyat ertelendi, başka testler yapılacakmış, inşaallah guzel haber alır da size de iletiriz.

4 Beğeni

Amin inşallah :two_hearts:

1 Beğeni

Canım naptınız bebişten haber yokmu

10 günde iki kez kalp ameliyatı oldu, şu an yoğun bakımda , ameliyat sonrası baya zorlandı, toparlanması, beklenildiği gibi olmadı, süreç çok yavaş ilerliyor, bekliyoruz. Çok zayıfladı yavrumm inşaallah çabucak toparlar.

2 Beğeni

Allah yardımcınız olsun inşallah bebeğinizi size bağışlasın :palms_up_together:

1 Beğeni

Allah zor günlerinizin sonunu selamete erdirsin. Yavaşta olsa toparlar Allahın izniyle, iki ameliyat diyorsunuz yetişkin olsa yine de kolay olmazdı ama o yavruya Allahım şifasını fazlasıyla versin de geçsin gitsin bu günlerde. Çok geçmiş olsun tekrar. İnşallah sizde toparlamışsınızdır beden olarak :palms_up_together:t2:

1 Beğeni