Doğum yaptım, dualarınızı bekliyorum

35+5 te doğum yaptım, bebeğim yoğun bakımda , kalp ameliyati olacak, damarları tersmis, ağır bir ameliyat, büyük delik de var, nolur dua edin, başka şehre sevk edilecek, ben gidemicem.

9 Beğeni

Allah yardımcınız olsun inşallah sağ sağlim kucağına alırsın. Bol bol dua et Allah büyük umutlu ve iyi düşün hep

1 Beğeni

Allahım Şafi ismiyle şifa versin, iyi doktorlara denk gelsin inşallah. Nasıl teselli verilir bilemedim Allah sabır selamet versin size, iyi düşünelim Allah büyük :palms_up_together:t2:Güzel haberlerinizi bekleyeceğim…

1 Beğeni

Dularım sizinle. İnşallah üstesinden gelecek annesi.Minicik kalbi küt küt atacak kucağında.

Minik doğan bebekler daha hırslı oluyor ve daha çabuk serpiliyor. Kendi kızımdan biliyorum. Ben de 35’te doğurdum. Enseyi karartmak yok :heavy_heart_exclamation:

Güzel düşün, olumlu şeyler çıksın ağzından.:sunflower:

2 Beğeni

Allah yardımcın olsun canım rabbim şifa versin

1 Beğeni

Rabbim yardimciniz olsun.İnşallah ameliyati çok iyi gecer ve en yakin zamanda yavrunuza kavusursunuz .Bazen bebekler biz büyüklerden daha güçlü oluyor .Siz guclü olun ki o da hissetsin .Tıp çok ilerledi doktorlarimiz da elinden geleni yapacaktir .Allah dualarimizi kabul etsin insallah .:palms_up_together:

2 Beğeni

Rabbim yar ve yardımcınız olsun, bebeğinizi sağ salim tekrar kucaginiza alırsiniz inşallah :palms_up_together::tulip:iyi düşünün sonucu da iyi olsun inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Rabbim hepinizden razı olsun, inşaallah sağlıklı bir şekilde alırim.kucagima, ayrı şehirde, emmeden, o kadar uzun süre . nasıl olcak bilmiyorum, dualarınızı esirgemeyin nolur, yer gök dua üzerine, hepiniz sağ olun​:pray:

2 Beğeni

Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah. Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin :pray::pray::pray: Dualarım sizinle

1 Beğeni

Korkma guzelim hersey yoluna girecek kisa zaman Minigin annesine daha once kavusmak istemis. Bebegine kisa zamanda kavusacaksin inan Emziremiyorum diye endise etme su durumda Dusunecegin en son sey karni doysun yeter Vicdan azabi cekme. Bile isteye vermemezlik yapmiyorsun annesi. Cok guclu bir bebegin var gununu tamamlamis zaten. Burda 34 ten itibaren kuveze girmiyo. Butun dualarimiz seninle ve bebeginle. Yaninda olmasanda senin kalbin onunla olucak her daim o onu hisseder annesi.

1 Beğeni

Derdi veren Allah dermanını da verir sen bol bol dua et annesi sen güçlü dur ki o da hissetsin o da güçlü olsun. Bizlerde dua ederiz en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah :pray:t2::blue_heart:

1 Beğeni

Allah bebeğini size bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın

1 Beğeni

Allah yardımcınız olsun canım sağ salim kucağına alırsın canım benim

1 Beğeni

Oy kurban olayim onun minik bedenine Rabbim saglik sihhat versin yavruna :heart: en kisa zamanda guzel sonuclarla kucagina alirsin

1 Beğeni

Allah yardımcınız olsun ameliyat günü belli mi ben güzel haberlerinizi beklerken neler olmuş

1 Beğeni

Bugün sevki yapıldı, yarın heyet karar verecekmiş, kucağıma bile.alamadim, şimdi tek başına başka bir şehirde

Amin inşallah, Allah razı olsun :palms_up_together:

İnşaallah, sağ olun

Allah razı olsun, öyle şaşkınım ki,minik bedeni nasil.kaldiracak bu kadar ağır bir ameliyatı ve ben yokum o yapayalniz

1 Beğeni

O senin ona olan duygularını hissediyodur rabbim yanında onun ve o bir melek annesi için ailesi için kaldırır inşallah üzülme hep dua et hep dualarımdasın çok üzüldüm duyunca rabbim acısını göstermesin en yakın zamanda kavuştursun

3 Beğeni